El PP Lleida presenta el seu pla de barris a l’acte final de campanya

El PP Lleida presenta el seu pla de barris a l’acte final de campanya

dissabte 27 de maig 2023

El PP Lleida ha presentat avui el seu pla de barris a l’acte final de campanya davant de més de 150 persones a la plaça Joan XXIII del barri de Magraners. “Acabem la campanya aquí per donar visibilitat als barris i posar fi a la discriminació que pateixen”, ha exclamat Xavier Palau, alcaldable del PP a la Paeria.

El grup municipal popular ha exposat que aprovarà un projecte per tal de revitalitzar i dinamitzar els barris i el seu comerç, tot impulsant un pla de neteja, seguretat, civisme, habitatge i mobilitat. “Aplicarem les exempcions fiscals per a emprenedors, autònoms i per atraure inversions i talent”, ha explicat Palau.

Palau s’ha compromès a invertir i dignificar els edificis més deteriorats, a impulsar millores urbanístiques, eliminar barreres arquitectòniques. “Garantirem els drets dels veïns i veïnes dels barris, defensant els seus interessos visquin on visquin i, per això, insistim en el vot útil i transgressor per a posar fi a 45 anys de governs d’esquerres que s’han oblidat dels barris”, ha finalitzat Palau.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida