Palau insta al govern municipal a restituir la coberta de la pista esportiva a la Bordeta

Palau insta al govern municipal a restituir la coberta de la pista esportiva a la Bordeta

dijous 07 de març 2024

Lamenta que fins la data aquest compromís del govern hagi caigut en l’oblit


Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria, ha exigit al govern municipal que restitueixi de manera immediata la coberta de la pista esportiva a la Bordeta. Palau ha manifestat que aquesta acció era un compromís assumit pel govern i lamenta que fins a la data aquest compromís hagi caigut en l'oblit.

Palau no només ha posat èmfasi en la necessitat de restituir la coberta de la pista esportiva, sinó que també ha presentat una sèrie de demandes addicionals per millorar les condicions del barri. Entre aquestes sol·licituds es troben un pla de millores de neteja, millores en la il·luminació, l'eliminació de barreres arquitectòniques, la retirada de la torre d'alta tensió al carrer Ludovico Pius i millores de les voreres als carrers Avinguda Amposta i Solsona. "La Bordeta està en una situació asfixiant a conseqüència de la manca d'inversions, per això exigim millores i noves inversions pel barri", ha afegit el líder popular.

El cap de l'oposició ha assenyalat que el govern socialista de la Paeria va prometre moltes coses quan estava a l'oposició, però, nou mesos després de prendre el poder municipal, s'ha oblidat dels compromisos adquirits amb els barris i les seves promeses electorals.

Palau ha conclòs la seva intervenció instant al govern municipal a actuar de manera immediata per respondre a les demandes dels veïns de la Bordeta i a revertir la situació d'abandonament que, segons el líder de l'oposició, ha sofert el barri en els últims mesos.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida