Palau vol impulsar el Turó de Gardeny com a marca de Lleida

Palau vol impulsar el Turó de Gardeny com a marca de Lleida

diumenge 17 de març 2024

Destaca el potencial de la zona lleidatana com a espai d'oportunitats per a empreses i joventut


Xavi Palau, cap de l'oposició de la Paeria, ha mantingut una trobada amb membres de l'associació veïnal de Turó de Gardeny, en la qual ha compartit detalls del seu projecte per impulsar aquesta zona lleidatana com a marca distintiva de la ciutat de Lleida.

En la seva intervenció, Palau ha ressaltat la importància del Turó de Gardeny com un centre neuràlgic d'oportunitats per al desenvolupament empresarial i la promoció de la joventut lleidatana. "El Turó de Gardeny és un patrimoni de Lleida que ha de ser re valoritzat i convertit en un pol d'atracció per a empreses i talent emergent", ha afirmat Palau.

Amb una visió clara, Palau ha proposat fomentar el Turó com a marca Lleida, convertint-lo en un espai de treball per a empreses emergents. "Volem fer del Turó un símbol de la nostra ciutat, un lloc on el talent i la innovació es fusionin per crear oportunitats que reverteixin en el creixement econòmic i social de Lleida", ha afegit.

Destacant les múltiples oportunitats que ofereix el Turó de Gardeny, Palau ha subratllat la seva estratègica ubicació en la promoció de la marca Lleida i l'atracció de noves empreses. "El Turó té una ubicació privilegiada que el converteix en un punt clau per a l'establiment d'empreses, aprofitant les seves connexions amb els principals accessos a la ciutat", ha assenyalat.

Finalment, Palau ha fet una crida a la revitalització el Turó de Gardeny mitjançant el foment de l'espai i la seva recuperació com a un centre d'activitat econòmica i cultural. "Recuperar el Turó de Gardeny és revitalitzar la nostra ciutat. Hem de treballar conjuntament per convertir-lo en un motor d'innovació i creixement per a tots els lleidatans", ha conclòs.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida