El PP Lleida impulsa nova moció per "reforçar Sucs i Raimat a la Paeria"

El PP Lleida impulsa nova moció per "reforçar Sucs i Raimat a la Paeria"

dilluns 18 de març 2024

Aquest divendres, el Grup Municipal del Partit Popular de Lleida presentarà una moció al Ple de la Paeria, encaminada a impulsar un nou conveni regulador de les relacions econòmiques, administratives i competencials amb les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de Sucs i Raimat. "Les dues EMD necessiten d'un nou conveni regulador de les relacions econòmiques i administratives amb la Paeria. Cal millorar el finançament de les EMD i fixar les seves competències així com les compensacions econòmiques justes per garantir l'eficàcia i eficiència dels serveis que es presten", ha assenyalat Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria.

La proposta, impulsada pel Partit Popular, insta el Govern Municipal de la Paeria a aprovar un nou conveni en col·laboració i consens amb els representants polítics de les pròpies EMDs, amb l'objectiu de reforçar la seva autonomia i millorar la gestió dels serveis públics en aquests nuclis de població. Des del grup municipal popular a la Paeria, proposen aquesta moció perquè s'aprovi el següent:

  1. Instar al Govern Municipal de la Paeria a aprovar un nou conveni regulador de les relacions econòmiques, administratives i/o competencials amb les Entitats Municipals Descentralitzades de Sucs i Raimat, respectivament.
  2. Aprovar el nou conveni que es faci amb la col·laboració i consens dels representants polítics de les pròpies EMD's.
  3. Fixar un calendari de treball i que se'n doni compte amb els propis representants de les EMD's, així com dels grups municipals amb representació a la Paeria, amb l'objectiu d'acordar un nou document amb el màxim de consens.

La moció, que es presenta en el marc del Ple de la Paeria del mes de març, posa de relleu la importància de Sucs i Raimat com a part essencial del municipi de Lleida, destacant la seva contribució al teixit associatiu lleidatà, cultural i econòmic del territori.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida