Palau lidera el 2n Fòrum Rovira Roure a Lleida per impulsar el creixement empresarial i la presència lleidatana

Palau lidera el 2n Fòrum Rovira Roure a Lleida per impulsar el creixement empresarial i la presència lleidatana

dilluns 25 de març 2024

 Amb la presència de familiars del difunt Rovira Roure, la reunió destaca la necessitat de major visibilitat i atenció cap a l’exterior en matèria d'inversions per la ciutat


Aquest cap de setmana, Xavi Palau, cap de l'oposició a la Paeria, va encapçalar la segona trobada del Fòrum Rovira Roure a Lleida, una iniciativa destinada a unir forces entre les entitats socials i empresarials per impulsar el creixement i la presència de la ciutat en l'àmbit nacional i internacional.

A l'esdeveniment, que va tenir lloc a Lleida i va comptar amb la presència de familiars del difunt Rovira Roure, es van discutir diverses qüestions rellevants per al desenvolupament econòmic i cultural de la ciutat. Palau va destacar la importància de construir un espai de trobada lleidatà per reivindicar, a tot el conjunt de les administracions, més presència en matèria d'inversions i el foment de la marca Lleida. "És essencial unir esforços entre les entitats socials i empresarials per potenciar el creixement i el desenvolupament de Lleida. Hem de treballar colze a colze per assegurar que la nostra ciutat rebi l'atenció i els recursos que es mereix", ha assenyalat el líder popular.

Aquesta trobada s'emmarca dins d'una sèrie de reunions periòdiques que Palau organitza amb l'objectiu de reforçar la identitat, la cultura i el teixit empresarial de Lleida, consolidant la seva posició com a un dels centres neuràlgics del desenvolupament regional.

La iniciativa del Fòrum Rovira Roure destaca com un pas fonamental en la consolidació de Lleida com a ciutat referent en matèria econòmica i cultural i es preveu que continuï sent un fòrum de diàleg i cooperació essencial per al futur de la ciutat.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida