Palau aposta per la creació de la Fira del Talent Lleidatà

Palau aposta per la creació de la Fira del Talent Lleidatà

dilluns 15 de abril 2024

Avui, Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria, ha visitat el barri de Magraners per conèixer de primera mà les instal·lacions del Cine Goya. Durant la seva visita, Palau ha destacat la importància de promocionar i promoure el talent lleidatà, la cultura local i les tradicions de la ciutat. "És essencial impulsar i donar suport al talent i la creativitat dels ciutadans de Lleida. La creació de la Fira del Talent Lleidatà serà un espai de diàleg transversal on persones de totes les edats i amb qualsevol mena de talent podran promoure les seves iniciatives", ha explicat Palau.

El líder popular ha subratllat la importància del Cine Goya com a centre neuràlgic del barri de Magraners i com a punt de trobada entre els veïns del barri i la resta de la ciutadania de Lleida: "Els espais culturals com el Cine Goya són essencials per a la cohesió social i la vertebració dels barris de la ciutat. Des de l'Ajuntament, cal impulsar-los, obrir-los a la ciutat i donar-los a conèixer", ha assenyalat Palau.

Palau ha conclòs la seva visita reiterant el seu compromís amb la promoció de la cultura i el talent local, així com la seva determinació a continuar treballant per impulsar iniciatives que enriqueixin la vida cultural de la ciutat de Lleida.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida