Palau aposta per simplificar burocràcia per beneficiar els productors agrícoles del territori

Palau aposta per simplificar burocràcia per beneficiar els productors agrícoles del territori

dijous 25 de abril 2024

El cap de l'oposició a la Paeria visita DOP Garrigues i considera necessari potenciar l'economia local


Avui, Xavier Palau, cap de l'oposició a la Paeria, ha visitat a la Denominació d'Origen Garrigues (DOP Garrigues), en una iniciativa destinada a donar suport i promoure l'estratègia innovadora de la denominació, pionera a Espanya. Acompanyat per Enric Dalmau, president de la DOP, Palau ha destacat la importància de simplificar els processos administratius per impulsar el creixement econòmic local i posicionar la denominació d'origen a nivell internacional.

Durant la trobada, Palau ha expressat la necessitat d'abordar la complexitat de la burocràcia administrativa, amb l'objectiu de facilitar la feina dels productors agrícoles i els empresaris del sector. "La simplificació de la dimensió burocràtica administrativa és essencial per afavorir la tasca de la pagesia i el relleu generacional, garantint un entorn més propici per al desenvolupament econòmic i sostenible", ha assenyalat el líder popular.

Assenyalant l'impacte econòmic i social de la denominació d'origen pròpia, Palau ha subratllat: "El fet que hi hagi esdevingut una denominació d'origen pròpia, serveix per impulsar econòmicament el sector i la nostra província i ubicar la denominació d'origen al món”. 

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida