El productor Ivan Torrent imparteix una màsterclass sobre la producció musical

Tel: 973 26 39 06 / 973 83 61 80
L'Intèrpret Sangenís Bertran, 11 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 26 39 06 / 973 83 61 80

El productor Ivan Torrent imparteix una màsterclass sobre la producció musical

dimecres 25 de abril 2018

L'artista gironí Ivan Torrent, que es troba de gira promocional del seu darrer disc, impartirà el proper 26 d'abril a les 20h una masterclass a l'escola de música L'Intèrpret per parlar sobre la creació de bandes sonores, orquestracions o sobre com és la seva relació amb Hollywood. L'entrada a l'acte és lliure fins a esgotar l'aforament. Ivan Torrent, creador de música per a tràilers de films com Star Wars, Spiderman, Capità Amèrica o Interstellar, compartirà de manera pràctica i entenedora la seva col·laboració amb grans produccions de Hollywood i explicarà com és l’ofici de productor musical.

Des de fa uns anys, Ivan Torrent dirigeix, al costat del seu soci Jordi Garrido, la productora musical TeenandGeeMusic, encarregada de realitzar treballs de composició, producció i remixing, per a diversos artistes del país. Al llarg de la seva carrera, ha editat projectes discogràfics de diferents estils - pop, dance i chill out- en diversos segells nacionals i internacionals: Universal Music, Sony-BMG, Warner, Silk Music o Blanc i Negre, entre d'altres. És coautor i co-productor de l'àlbum "Taràntula" de l'artista espanyola Mónica Naranjo, que en poques setmanes va aconseguir estar en les primeres posicions de les llistes de vendes oficials d'Espanya. Ha col·laborat, juntament amb altres artistes del sector dance, com Antoine Clamaran, Wally Lopez o Bedük, en la confecció de l'àlbum "Dreamer" de l'artista Soraya. I també és part integrant del grup de house balear Aerosoul, al costat de Joan Fernández.

Torrent ha treballat amb L'Orquestra Simfònica de Bratislava, dirigida per David Hernando, la prestigiosa companyia londinenca de músics "Issobel Griffiths" costat de l'enginyer Geoff Foster (Pirates del Carib, 007, Harry Potter ...) i recentment amb l'orquestra simfònica GIOrquestra, dirigida i coordinada respectivament per Marcel Sabaté i Jaume Sabaté. Cal destacar la seva faceta com a beta-tester de llibreries de samples i compositor de demos per Project Sam, 8DIO, Sonokinetic, Sampling Arts, Strezov Sampling, Audiowiesel o The Unfinished, entre d'altres. Ha estat compositor en els films "El Viatge" (2011), "Listen" (2013) i més recentment ha fet música per al thriller "Esquerda en la Foscor" (2013). Actualment treballa per a la indústria del tràiler cinematogràfic, específicament en la composició de música per a campanyes promocionals, entre les que destaquen "Star Trek (Into the Darkness)", "Seventh Són", "Jack Ryan" o "Captain America (The Winter Soldier ) ".
 

← Tornar
© L'Intèrpret · Tots els drets reservats · Avís legal ·
L'Intèrpret Sangenís Bertran, 11 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 26 39 06 / 973 83 61 80