Actualitat

Bany de masses del Banyetes

SEGREcom
17-03-2014
  • Bany de masses del Banyetes

El Banyetes, el popular personatge del club infantil lleidatà, es va donar ahir un altre bany de masses a la festa organitzada per la Paeria i el mateix club a l'Arborètum i la zona esportiva de Ciutat Jardí. I és que els nens tenen una veritable passió per aquest caragol gegant i no es perden cap de les seues activitats. Tot just arribar a la festa, cap a les dotze del migdia i acompanyat per altres personatges, petits i grans el van envoltar i saludar sense treva fins que va començar l'actuació musical dels Skatakids, que van cantar les cançons Banyetes rodamón i La cançó dels esports.

A la zona esportiva, els nens van poder elegir entre desenes de jocs amb peces de fusta per provar la seua habilitat i el seu enginy, o simplement entretenir-se muntant en bicicleta, jugant a futbol, tenis, bàsquet o fins i tot fent un tomb a cavall. Tampoc no hi van faltar els clàssics globus i el maquillatge i, per als interessats en l'alimentació, també van aprendre a fer fruitcakes. I a l'Arborètum, els protagonistes van ser els castells inflables i un taller de jardineria.

A més del lleure, la festa va servir també d'escenari per a diverses entitats, que van instal·lar un estand, com les associacions de nens amb càncer i de persones celíaques, el centre d'iniciatives solidàries Ángel Olarán. Precisament, el club Banyetes va fer entrega a aquesta última entitat un xec solidari de 1.500 €.

La Paeria va xifrar l'assistència a la festa en unes cinc mil persones. A la de l'any vinent, el caragol Banyetes hi acudirà acompanyat d'un nou personatge, el nom del qual no va ser revelat. Com a pista, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, va dir que ajudarà els nens a estudiar ciències.

públic

La Paeria assegura que unes cinc mil persones, entre nens i grans, van participar en la festa

Comparteix

Altres notícies del dia