Cirurgia d’ICL/IPCL

Tel: 973 245 380
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380

Cirurgia d’ICL/IPCL

Què és? Quan es realitza?

Què és?

La cirurgia amb lent epicapsular flexible consisteix en la introducció d’aquest tipus de lent per davant del cristal·lí, a través d’una incisió de 3 mil·límetres que fa innecessària la sutura posterior de la còrnia. Amb aquest procediment s’aconsegueix corregir el defecte refractiu sense induir pràcticament astigmatisme.

 

Quan es realitza?

La implantació està indicada sobretot en pacients joves amb miopia o hipermetropia elevades, una quantitat de visió al límit o espessors corneals baixos. És una alternativa per a aquells pacients que no són susceptibles de ser intervinguts amb làser d’excímer.

 

Objectius

És important conèixer les expectatives reals de visió en funció del defecte refractiu que pateix el pacient. Tanmateix, tot i que la cirurgia refractiva pretén que el pacient aconsegueixi una bona visió sense ulleres o lents de contacte, no sempre és possible, sobretot quan es tracten pacients amb defectes refractius alts. Així doncs, l’objectiu de la implantació d’una lent epicapsular flexible no és eliminar l’ús d’ulleres, sinó reduir-ne la dependència.

 

Riscs

Tota intervenció quirúrgica comporta algun tipus de risc. Tot i trobar-nos davant d’una tècnica d’eficàcia suficientment contrastada en un gran número de pacients, no està exempta de potencials complicacions, com ara:

Augment transitori de la pressió intraocular
Opacificació del cristal·li (cataracta)
Presència d’edema corneal
Endoftalmitis

 

Què és? Quan es realitza? Objectius

← Tornar
© ILO Oftalmologia · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380