Alumnes de l’escola Camps Elisis de Lleida participen al taller de sensibilització ‘Ull a les Aules’

Tel: 973 245 380
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380

Alumnes de l’escola Camps Elisis de Lleida participen al taller de sensibilització ‘Ull a les Aules’

dijous 26 de gener 2023
Preview Alumnes de l’escola Camps Elisis de Lleida participen al taller de sensibilització ‘Ull a les Aules’

L’escola Camps Elisis de Lleida ha estat aquest dijous 26 de gener l’escenari d’una nova xerrada de sensibilització per a nens i nenes de 3r i 4t de primària en el marc de la campanya ‘Ull a les Aules’ de la Fundació Ferreruela-Sanfeliu (FFS) en col·laboració amb la Clínica ILO. Aquest taller, que s’està duent a terme en diferents centres educatius de la ciutat, tenen com a objectiu promoure la prevenció i la detecció precoç per una bona salut visual entre els infants. Durant la sessió, a través de jocs i preguntes, els nens i nenes prenen consciència de la importància del sentit de la vista en la vida quotidiana i aprenen a tenir-ne cura. També aprenen el funcionament de l’ull humà i la necessitat d’una bona higiene visual i quines indicacions han de seguir.

Els tallers de la FFS i la Clínica ILO formen part del projecte ‘L’Aventura de la Vida’, promogut per la Paeria. El projecte es basa en la promoció de la salut i desenvolupament d’habilitats per a la vida amb la implicació de tota la comunitat educativa: pares, mares, alumnat i mestres. Disposa d’un material educatiu pels infants (àlbum de cromos), una guia didàctica per al professorat i una altra per a les famílies, així com altres propostes complementàries. El programa està adreçat a infants de 8 a 11 anys (de 3r a 6è d’educació primària).

Davant l’èxit de la iniciativa està previst que es facin més sessions d'‘Ulll a les Aules’  durant els mesos de febrer i abril. La FFS realitza campanyes de prevenció i detecció de malalties oculars i ofereix cursos i tallers de sensibilització en hàbits saludables per a diferents grups d'interès. 

← Tornar
© ILO Oftalmologia · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILO OFTALMOLOGIA Dr, Fleming,14 · 25006 Lleida, Lleida · Tel: 973 245 380