Alemany premia els guanyadors de les Nadales de les caixes d’Art i Torró, que s’han inspirat en la flor del romaní

Tel: 973 438 072
ALEMANY C/. Barcelona, 4 · 25610 OS DE BALAGUER, Lleida · Tel: 973 438 072

Alemany premia els guanyadors de les Nadales de les caixes d’Art i Torró, que s’han inspirat en la flor del romaní

dijous 23 de novembre 2023

L’empresa familiar d’Os de Balaguer ha fet entrega del reconeixement a Gessique Pedrol Marchal de L’Estel de Balaguer, Cristina Mercadé Oliva de la Fundació Aspros, Mari Carmen Charles Companys de La Torxa i Sílvia Solé Terrades de la Fundació Privada Ilersis


La residència de l’Estel de Balaguer ha acollit l’acte inaugural de la temporada del torró d’Alemany, en el marc del qual la marca d’Os de Balaguer ha entregat els premis de les Nadales incloses dins de les ja tradicionals caixes d’Art i Torró de col·lecció. En l’edició d’enguany, les il·lustracions de la tapa de les caixes estan dedicades a la flor de romaní, una planta típica del territori del Montsec, i que és l’origen de la mel. Els guanyadors han estat Gessique Pedrol Marchal de L’Estel de Balaguer, Cristina Mercadé Oliva de la Fundació Aspros, Mari Carmen Charles Companys de La Torxa i Sílvia Solé Terrades de la Fundació Privada Ilersis. Tots ells han rebut de la mà de Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, el seu respectiu guardó, en un acte que s’ha completat amb la tradicional torronada.
 
Aquesta caixa de la col·lecció està dedicada a la flor del romaní i les il·lustracions s’han fet amb l’objectiu de què les creacions transmetin la connexió íntima entre el romaní i l'art i comparteixin la màgia del Montsec amb el món.

Torrons fets a mà amb paciència
 

A les instal·lacions de Torrons i Mel Alemany a Os de Balaguer, hi treballa  un equip de 25 persones que elaboren cada producte que surt al mercat amb les seves pròpies mans. Cap producte és exactament igual que l'anterior, tampoc el seu etiquetatge. Fruit d'aquesta aposta per la humanització, Alemany compta amb la col·laboració de més de 60 persones de quatre Centres Especials de Treball (CET) de les Terres de Lleida: la Fundació Privada llersis, la Fundació Aspros, L'Estel i La Torxa, que posen manualment les etiquetes dels seus productes, els empaqueten i fabriquen les caixes de fusta dels seus lots.

Innovació i dues noves varietats
 

Enguany, Alemany ha fet un pas més en la seva filosofia d’acostar un producte com el torró al consumidor a través de la innovació. En aquesta línia, la companyia ofereix una nova modalitat: el torró al tall, que el comprador podrà rebre, acabat d'elaborar, i consumir-lo a casa en un termini de 24 hores. Aquesta iniciativa, que és possible gràcies al servei de la botiga ‘on-line’, s'aplica amb el torró tou, i amb el cremat, acabat de fer. El projecte recupera així un mètode tradicional de venda que ja empraven les pastisseries, consistent a vendre el torró al tall, però en aquest cas, combinat amb les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, que faciliten l’entrega immediata del producte.
 
Amb el mateix propòsit d’acostar el producte innovador acabat de fer al consumidor, Alemany també ha presentat dues noves varietats de torró per la campanya de comercialització, que ja ha arrancat. Es tracta del torró de crema cafè, una iniciativa de ‘cobranding’ amb Cafès Novell, i el torró bombó cruixent, una reinterpretació del torró popular de xocolata cruixent amb arròs, que com a tret diferencial hi incorpora mel seleccionada de qualitat.
 
Aquestes dues novetats s’emmarquen en l’aposta d’Alemany de col·laborar amb altres empreses del territori per fomentar el consum i la difusió dels aliments de proximitat a través de la cooperació entre productors i elaboradors.

← Tornar
© Alemany · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ALEMANY C/. Barcelona, 4 · 25610 OS DE BALAGUER, Lleida · Tel: 973 438 072