La rosa de galeta del Rosal consolida la seva venda online, però continua apostant per la botiga de proximitat aquest Sant Jordi

Tel: 973312221
EL ROSAL Onze de Setembre, s/n · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973312221

La rosa de galeta del Rosal consolida la seva venda online, però continua apostant per la botiga de proximitat aquest Sant Jordi

dimecres 14 de abril 2021
Preview rosa galeta Rosal
Preview rosa galeta Rosal
Preview rosa galeta Rosal

La venda online ha vingut per quedar-se també a l’obrador de galetes El Rosal i això ha suposat un esforç d’innovació per donar solucions a un producte delicat que cal transportar amb amor, tal com diu l’etiqueta que enganxen a les seves caixes.

L’any passat l’obrador va viure un Sant Jordi confinat que va obligar les responsables a adaptar la campanya i iniciar-se en món de la venda online regalant “roses x abraçades”. L’experiència de l’any passat i els canvis que ha generat la pandèmia com el teletreball ha obligat les responsables a apostar fort per la venda online i buscar solucions i accions per protegir encara més un producte que és delicat i que implica un transport.


Aquest Sant Jordi, regala la rosa més dolça i amb més valor social


“La pandèmia ens ha portat situacions noves com, per exemple, que moltes empreses volen comprar la rosa i regalar-la als treballadors, però aquests estan teletreballant i cal enviar-la a casa. Per això hem buscat com reforçar el producte amb un packaging més dur i més protegit, fins i tot hem canviat una mica la fórmula de la galeta per endurir-la una mica i estem treballant per trobar una fórmula de transport més sostenible i que tingui cura del que hi ha dins”, explica Núria Cendoya, una de les responsables de l’obrador.

 Tot i això, com a filosofia del projecte segueixen apostant per la petita botiga de proximitat que valora els productes artesans, de qualitat i valor social. “Aquest any ens hem proposat estar presents a les principals ciutats catalanes per tal d’apropar la rosa a la gent i donar suport també les botigues de proximitat amb qui ens agrada treballar. La venda online hi és, però per nosaltres no ha de substituir les petites i grans iniciatives que hi ha al territori”, explica Mònica Viladot també responsable del Rosal.

La campanya de la rosa d’aquest any ha permès contractar a dues persones més que s’afegeixen a les 8 que ja treballen habitualment a l’obrador i d’aquestes 6 són persones amb discapacitat o risc d’exclusió.

Campanya a les xarxes amb un nou filtre a Instagram

El Rosal ha innovat aquest any també a les xarxes amb la creació d’un filtre interactiu a instagram ideat per EV events que convida a l’usuari a fer una mossegada a la rosa virtual. El podreu descarregar al perfil de @galeteselrosal. El dia de Sant Jordi, però el Rosal espera rebre fotografies de la rosa de veritat amb el hashtag #menjatlarosa ja sigui fent la mossegada i gaudint del seu sabor o regalant-la a la persona estimada.

Sobre l’obrador de galetes El Rosal del Grup Alba

L’obrador de galetes El Rosal és un projecte d’emprenedoria social, un espai de treball inclusiu que dóna ocupació a persones amb discapacitat o en risc d’exclusió. El projecte forma part del Grup Alba, una entitat de referència a l’Urgell i a la Segarra. El petit obrador El Rosal que es va fundar l’any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. El 2003, la família proposa a l’Associació Alba continuar amb el negoci i es rellança la marca des d’un nou obrador que elabora galetes artesanes d’una en una, seguint un procés lent i meticulós. La diversitat ens enriqueix i ens dóna una capacitat d’innovació original i diferent. La història dels arrugats, el nostre producte estrella, n’és un exemple.

← Tornar
© EL ROSAL · Tots els drets reservats · Avís legal ·
EL ROSAL Onze de Setembre, s/n · 25300 TÀRREGA, Lleida · Tel: 973312221
 · CONDICIONS DE COMPRA