Actualitat

Funció solidària del Musical Banyetes per a escolars de Lleida

SEGREcom
20-12-2014
  • Funció solidària del Musical Banyetes per a escolars de Lleida

El Teatre de la Llotja va acollir ahir una funció solidària dedicada exclusivament a escolars del Club Banyetes. El Musical. En van gaudir els alumnes de primer a quart curs de primària de les escoles Magí Morera, Santa Maria de Gardeny, Camps Elisis, Cervantes, Sant Josep de Calassanç, Príncep de Viana i Joan Maragall, acompanyats dels seus professors. L'objectiu d'aquestes sessions és atansar el Teatre de la Llotja als nens i nenes que normalment no tenen oportunitat d'anar-hi, per tal que en gaudeixin i s'aficionin a les arts escèniques.

Club Banyetes. El Musical oferirà altres funcions per a tots els públics, els pròxims dies 27 i 28 de desembre a les 18.00 h. En aquestes sessions, els nens i nenes es podran maquillar, fotografiar-se amb l'emblemàtic caragol protagonista de la història i escriure la seua carta telemàtica als Reis Mags, a partir de les 17.00 h.

En aquesta nova edició, el musical ret homenatge a l'alpinista lleidatà Juanjo Garra, desaparegut l'any passat durant un ascens a l'Himàlaia. Ho fa precisament amb una aventura a l'Himàlaia, en la qual el Banyetes i el seu grup s'enfronten a un perill terrible, i en què triomfen els valors com l'amistat, la solidaritat i el respecte al medi ambient.

Comparteix

Altres notícies del dia