Actualitat

Nou repte en el fortí lleidatà

SEGREcom
20-02-2015
  • Nou repte en el fortí lleidatà

L'Actel Força Lleida rep aquesta nit al seu fortí del Barris Nord l'Oviedo (21.00). L'objectiu no és sinó encadenar la setena victòria, amb la qual igualaria el rècord històric vigent des del primer any a l'ACB del Lleida Bàsquet, i consolidar-se a la zona alta de la classificació. No serà fàcil davant d'un equip incòmode, però els lleidatans s'encomanen al seu dolç moment de joc i al suport de l'afició, davant de la qual han guanyat vuit dels deu partits disputats a casa.

"És clar que ens agradaria mantenir la ratxa de resultats", explicava ahir el tècnic, Joaquín Prado que, no obstant això, adverteix de la dificultat del rival. "Som conscients de la dificultat que té allargar en el temps una ratxa de resultats positiva i de la dificultat que, en concret, té aquest partit. És un equip dur, amb una plantilla àmplia", afegia.

"Som conscients que tenim un nou repte al davant i que no és senzill, però hi anem amb molta motivació, amb moltes ganes i una bona mentalitat de tirar el partit endavant i que la gent s'ho passi bé".

Encara que al llarg de la setmana hi ha hagut diversos jugadors amb molèsties, Prado té tota la plantilla a la seua disposició. També Greg Kahlig, que ahir ja es va entrenar amb els seus companys una vegada superades les molèsties al genoll. "Davant del Prat va ser un partit de molt desgast i al jugar en diumenge ha sigut una setmana curta", afegia.

El tècnic creu que, malgrat tot, davant de l'Oviedo "només ens juguem una victòria. El mateix que a la Corunya o a Osca en la jornada 30. Una victòria, un nou repte i una nova oportunitat per créixer com a equip. Encara podem fer les coses millor".

Prado és també conscient que la ratxa es trencarà un dia o un altre. "Algun dia punxarem. Si guanyem quinze partits seguits ascendirem directe. Si guanyem els partits que queden, l'any que ve serem equip d'ACB. Però el que cal fer és focalitzar únicament el següent partit. Ara tenim l'Oviedo, divendres que ve Pamplona, i així fins al final", concloïa.

Comparteix

Altres notícies del dia