JEP 2018 “Guissona patrimoni d’emocions”

MUSEU DE GUISSONA EDUARD CAMPS Carrer del Tint, 2 · 25210 GUISSONA, Lleida · Tel: 973 551 414
Localització

JEP 2018 “Guissona patrimoni d’emocions”

dimarts 09 de octubre 2018
Cartell de la jornada

Enguany per celebrar les Jornades Europees del Patrimoni necessitem la teva ajuda! Ens agradaria que compartissis quin és el “teu” lloc especial del patrimoni de Guissona. Aquell espai, edifici o racó de Guissona que et transporta al passat, que t’omple de records, de felicitat o de tristesa, d’enyorança o d’il·lusió… o aquell lloc que forma part del teu present, que t’agrada ser-hi, gaudir-lo sol/a o en companyia, … Potser és aquell carrer que decora tots els teus records, aquella font que quan raja et recorda a una persona especial, aquell banc de la plaça que et trasllada a aquella festa major inoblidable o t’hi asseies tot esperant els teus millors amics, aquell turó des d’on contemplaves el temps o passejaves amb el padrí… ens encantaria que ens expliquessis quin és el teu element patrimonial especial.

Ajuda’ns a posar emoció al patrimoni de Guissona… explica’ns-ho i entre tots convertirem el nostre patrimoni (arquitectònic, arqueològic, artístic i natural) en un RECORD I una EMOCIÓ col·lectiva.

Com fer-ho?
Si et ve de gust, fes una fotografia al teu lloc i envia’ns-la, explicant-nos la teva història particular, per correu electrònic museu@guissona.cat o si ho prefereixes, comparteix-ho a l’Instagram, Facebook o Twitter i així omplim les xarxes socials de patrimoni de Guissona farcit d’emoció.

Per compartir-ho a les xarxes socials, etiqueta amb els hashtags #patrimonidemocions, #Guissona i #JEP2018

 

Cal que el teu compte d’Instagram, Twitter o Facebook sigui obert perquè puguem veure la teva història

Si vols que el teu lloc especial formi part de les propostes seleccionades per la visita comentada del dissabte 13 d’octubre, envia’ns-ho o compateix-ho abans del dilluns 8 d’octubre.

 

← Tornar
© Museu de Guissona Eduard Camps · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU DE GUISSONA EDUARD CAMPS Carrer del Tint, 2 · 25210 GUISSONA, Lleida · Tel: 973 551 414