ILERNA Online rep dos premis d'Excel·lència Educativa al Millor Centre de Formació Online i Millor Imatge de Marca

ILERNA Online rep dos premis d'Excel·lència Educativa al Millor Centre de Formació Online i Millor Imatge de Marca

divendres 09 de abril 2021
Jordi Giné ILERNA Online rep dos premis d'Excel·lència Educativa al Millor Centre de Formació Online i Millor Imatge de Marca
Jordi Giné ILERNA Online rep dos premis d'Excel·lència Educativa al Millor Centre de Formació Online i Millor Imatge de Marca

ILERNA Online, empresa líder de la FP a distància al país, ha rebut dos premis d'Excel·lència Educativa 2021 al Millor Centre de Formació Online per a la Inserció Professional i a la Millor Imatge de Marca en Centre Online per a la Inserció Professional. En concret, el certamen ha premiat les iniciatives solidàries que ha tingut ILERNA Online durant la crisi sanitària provocada per la Covid-19 centrades en facilitar l'accés a la formació a totes les persones.

La V edició dels Premis Excel·lència Educativa 2021 es va celebrar dimarts passat 6 d'abril en el Teatre El Beatriz de Madrid i en ells, any rere any, es premia als millors centres educatius i a les seves iniciatives. Jordi Giné, CEO de ILERNA Online, va assistir a la gala i en la recollida dels premis va posar en valor el treball i l'esforç de tot l'equip per a fer realitat aquests reconeixements. “Que avui puguem estar aquí recollint aquests premis tan prestigiosos no seria possible sense excel·lent treball que realitzem les persones que formem part de l'equip de ILERNA Online”, va dir Giné en el seu discurs d'agraïment.

ILERNA Online ha rebut sengles reconeixements a causa de la labor solidària que va exercir en 2020 com a resposta a la crisi sanitària derivada de la Covid-19. Al març de 2020, coincidint amb el tancament de centres educatius com a mesura per a pal·liar els contagis, ILERNA Online va llançar l'FP Solidària, una acció a través de la qual va obrir tot el seu contingut de manera gratuïta a tota la societat. De manera que qualsevol persona, fora alumne o no, va tenir accés de manera gratuïta a tots els temaris de tots els cicles d'FP a distància que ofereix ILERNA Online. Aquesta iniciativa va durar 3 mesos i va tenir una enorme repercussió: Prop de 14.000 persones es van acollir a aquesta acció solidària.

D'altra banda, al juliol del mateix any, ILERNA Online va llançar el projecte solidari ILERNA Online Contigo, una acció a través de la qual el centre formatiu va oferir 300 ajudes de 300 euros destinades a persones que es van veure afectades econòmicament per la crisi sanitària. Concretament, aquest programa d'ajudes es dirigia a persones que a causa de la situació d'emergència sanitària es van trobar en situació d'ERTO o *ERE, desocupació o autònoms que van haver de cessar la seva activitat. El Programa d'Ajudes va estar obert fins al 15 de setembre de 2020 i prop de 4.000 persones van sol·licitar acollir-se a aquesta ajuda.

“Des de ILERNA Online som molt conscients que la formació és la millor arma per a fer front a qualsevol crisi. És per això, que com a centre referent tenim el deure d'ajudar a les persones amb el que sabem fer millor: Formació Professional a distància. I ens sentim molt orgullosos que aquest treball sigui reconegut”, explica *Giné sobre les iniciatives solidàries dutes a terme en l'últim any.

ILERNA Online és un centre d'FP a distància homologat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i compta amb l'autorització per a expedir títols 100% oficials i vàlids en tot el país. El centre formatiu ofereix una varietat de més de 20 cicles de Formació Professional a distància de diferents famílies formatives (educació, sanitat, administració i informàtica, entre altres). Gràcies a la metodologia flexible, ILERNA Online és la millor opció per a conciliar els estudis amb la vida privada i laboral.

← Tornar
© Ilerna · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILERNA Carrer La Palma 33 · 25002 Lleida, Lleida · Tel: 973 72 78 78