La Fundació Aspros reuneix més de 150 professionals a la primera trobada institucional del 2024

Tel: 973 278 087
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087

La Fundació Aspros reuneix més de 150 professionals a la primera trobada institucional del 2024

dimecres 31 de gener 2024

La Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre que des de l’any 1962 treballa per aconseguir la inclusió i la igualtat d’oportunitats de totes les persones, va celebrar el passat 26 de gener la primera jornada de professionals d’enguany, en la qual va reunir a més de 150 persones que formen part del seu equip.

Aquesta primera trobada corporativa va donar el tret de sortida a les accions i projectes plantejats per aquest 2024 i es van presentar les línies i objectius estratègics que la Fundació seguirà en els propers mesos. A més, la Direcció de l’entitat va donar a conèixer la nova estructura organitzativa de la Fundació, dissenyada seguint el model d’Atenció Centrada en la Persona i que va en línia amb la governança democràtica, que busca promoure una gestió més participativa i plural.

A banda d’això, diferents professionals i persones ateses de l’entitat van presentar dos projectes innovadors que s’han impulsat en els darrers mesos. D’una banda, el projecte d’Accessibilitat Cognitiva “Fem-ho fàcil”, encarregat de validar i adaptar textos, espais i l’entorn perquè siguin accessibles i entenedors per a totes les persones. D’altra banda, el projecte TEA, a través del qual s’ofereix acompanyament a les persones amb diagnòstic TEA des d’una perspectiva comunitària i integral.

La jornada, que va estar conduïda per la Laura Gallego, vinculada a l’entitat des del 2011, i el Jordi Badia, professional de l’entitat, va finalitzar amb el monòleg del Marc Buxaderas, un jove amb paràlisi cerebral que busca la normalització de la discapacitat a través de l’humor.

← Tornar
© Fundació Aspros · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDACIÓ ASPROS Av. Joana Raspall, 30 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 278 087