Ap!Lleida col·labora amb la Federació Catalana de Tennis, projectant l’esport professional femení

Tel: 973 228 773
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773

Ap!Lleida col·labora amb la Federació Catalana de Tennis, projectant l’esport professional femení

dilluns 12 de febrer 2024

El passat diumenge 11 de febrer va tenir lloc la firma de col·laboració entre l’Associació Professional d’Empresàries Ap!Lleida i la Federació Catalana de Tennis, mitjançant la qual es vol donar visibilitat a l’esport professional femení, en general, i de les dones al món del tennis, en particular.

Aquesta signatura contextualitza la participació d’Ap!Lleida en el projecte Ciutat del Tennis Català, que recau enguany a la capital de Ponent i que converteix la ciutat en la seu de diferents projectes federatius. 

En aquesta línia, Lleida acollirà el Catalonia Open WTA 125 del 29 d’abril al 5 de maig de 2024, una de les proves principals del circuit femení mundial de tennis que compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

El Catalonia Open és un torneig itinerant arreu del territori català oferint als clubs la possibilitat d’acollir en les seves instal·lacions un torneig de primer nivell internacional. L’edició del 2023 es va celebrar amb gran èxit al Club Tennis Reus Monterols. Enguany, es vol repetir èxit esportiu i social al Club de Tennis Lleida. 

>> El Catalonia Open WTA 125 és un projecte estratègic de la Federació Catalana de Tennis amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya per impulsar el tennis femení. 

En el marc del Catalonia Open, que vol ser un gran esdeveniment esportiu alhora que un altaveu que generi un impacte en la societat, Ap!Lleida donarà suport a la Federació Catalana de Tennis en l’organització de diverses taules rodones i conferències.

La signatura va anar de la mà de la presidenta d’Ap!Lleida, Laia Rogel, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

← Tornar
© AP LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773