El nou MORERA rep 6000 visitants la primera setmana

Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida Rambla de Ferran, 13 · 25007 Lleida · Tel: 973 700 419

El nou MORERA rep 6000 visitants la primera setmana

dilluns 22 de abril 2024

Aquest cap de setmana prop de mil persones han passat pel nou MORERA, el qual, des que va obrir portes el passat 13 d’abril, ha acollit uns 6000 visitants en unes jornades de portes obertes amb accés gratuït que es mantindran fins al 12 de maig, coincidint amb la Festa Major de la ciutat de Lleida.

Durant aquests dies persones de totes les edats han recorregut tots els espais de l’edifici i han visitat l’exposició que ha donat el tret de sortida a la nova etapa del Museu, ‘Arrels i horitzons. Més d’un segle d’art’, comissariada pel director del Museu, Jesús Navarro.

Tot i mantenir les portes obertes els pròxims dies, es recomana la reserva d’entrades per controlar l’aforament i assegurar una visita correcta per a tothom.

Sant Jordi a la Rambla de Ferran

El 23 d’abril, per la diada de Sant Jordi, des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda el museu obrirà les portes de manera ininterrompuda amb lliure accés per a tothom, prioritzant l’entrada dels qui hagin fet la reserva prèvia d’entrades.

Per celebrar el Dia del Llibre, el Museu obsequiarà els seus visitants amb un punt de llibre amb un disseny dedicat a la nova seu, realitzat per Sopagraphics, l’equip de dissenyadors gràfics que ha elaborat la imatge corporativa del nou MORERA. També es farà un 10% de descompte en la compra de publicacions de la botiga del Museu.

Marxandatge i comunitat: nous serveis del MORERA

Una de les novetats de la nova etapa del MORERA és la botiga, un espai situat a la planta baixa del Museu on es poden trobar articles personalitzats amb obres de la col·lecció com ara llibretes, samarretes, bosses, cartells o publicacions. El MORERA estrena aquest servei per fer que els visitants puguin emportar-se una part del Museu a casa ja sigui amb un article de papereria, un catàleg d’exposicions o publicació sobre un artista de la col·lecció o una samarreta amb el títol d’una obra de la col·lecció, entre d’altres.

I, per aquells qui vulguin ser fidels al Museu, també ha nascut un espai de trobada i connexió entre els visitants i el museu, la Comunitat MORERA. Es tracta d’un espai de trobada per aquelles persones interessades en l’art modern i contemporani, la cultura i en l’àmbit lleidatà. Amb una quota de 15 euros al mes, els membres de la Comunitat podran gaudir d’entrada gratuïta al Museu, d’unes visites amb artistes i comissaris d’exposicions o d’un 10% de descompte en els articles de la botiga, entre d’altres.

Tota la informació es pot trobar a la pàgina web del museu morera.paeria.cat.

← Tornar
© Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida Rambla de Ferran, 13 · 25007 Lleida · Tel: 973 700 419