El MORERA acull 13.500 visitants a les jornades de portes obertes

Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida Rambla de Ferran, 13 · 25007 Lleida · Tel: 973 700 419

El MORERA acull 13.500 visitants a les jornades de portes obertes

dilluns 13 de maig 2024

El Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida durant un mes ha celebrat unes jornades de portes obertes amb accés lliure i gratuït a l’edifici i l’exposició, Arrels i horitzons. Més d’un segle d’art, amb la que ha donat el tret de sortida a la nova etapa del museu a la Rambla de Ferran.

Des del 13 d’abril, 13.500 persones de diverses nacionalitats, edats i grups socials han visitat el Museu i han recorregut les tres plantes d’exposició on han pogut veure, per primera vegada de forma íntegra, la col·lecció del MORERA així com recórrer el nou edifici de 6 plantes que acull el museu.

A través de la interacció amb el públic visitant, tant de manera presencial com mitjançant les plataformes en línia, el Museu ha pogut constatar la satisfacció de la ciutadania al gaudir d’un espai en condicions per conèixer l’art més recent a Lleida així com la voluntat que esdevingui un referent artístic i cultural. La ciutadania, a banda de valorar l’arquitectura moderna de l’edifici que ha canviat la imatge de l’Antic Palau de Justícia, destaquen l’acurada selecció d’obres i artistes que es mostren en el recorregut expositiu per narrar la història de l’art dels darrers segles amb una especial atenció als creadors lleidatans.

Visites, tallers i molt més

Després d'aquest mes de portes obertes, el MORERA inicia aquest dimarts 14 de maig l’activitat quotidiana amb un programa d’activitats que permet la realització de visites comentades a l’exposició tots els diumenges a les 11.30h, la visita al taller de restauració una vegada al mes o el desenvolupament d’activitats familiars i culturals.

Tota la programació es pot consultar a través de la pàgina web del Museu (morera.paeria.cat), mitjançant la subscripció al butlletí informatiu o a través de les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram).

A partir de dimarts, per visitar el Museu així com dur a terme activitats al Museu serà necessària l'entrada, la qual per al públic general té un cost de 5€,  per a diversos col·lectius hi ha una entrada reduïda a 2,5€ i cada primer dimarts de mes així com en determinats casos, com la Festa Major de la ciutat o el Dia Internacional dels Museus entre d’altres, l'entrada serà gratuïta. Es poden consultar totes les tarifes i informació a l’apartat de Visita de la pàgina web.

Propera parada: Dia i Nit dels Museus

El proper esdeveniment que acull el MORERA és la celebració del Dia Internacional dels Museus, el dissabte 18 de maig, que enguany coincideix amb la Nit dels Museus, la cita anual que permet visitar els museus d’arreu d’Europa entre les 20.00 i les 00.00 h.

Durant tot el dia l’entrada al museu serà gratuïta i s’ampliarà l’horari de visita de 10 a 14 h i de 16 a 00 h. Es recomana reserva prèvia d’entrada per qüestions d’aforament.

← Tornar
© Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Morera. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida Rambla de Ferran, 13 · 25007 Lleida · Tel: 973 700 419