McDonald’s recapta 65.000€ pels afectats pel volcà de La Palma

Tel: 973 199296
Logo McDonald's Lleida
Macdonal's Plaça de Sant Joan, 10. · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 199296

McDonald’s recapta 65.000€ pels afectats pel volcà de La Palma

dijous 28 de octubre 2021
Preview McDonald’s recapta 65.000€ pels afectats pel volcà de La Palma
Cartell McDonald’s volcà La Palma

McDonald’s, empresa líder de la restauració a Espanya, ha volgut continuar contribuint a la societat a través de la seva faceta més solidària, i aquesta vegada ho ha fet recaptant fons per a ajudar a les persones afectades per l'erupció del volcà Cumbre Vieja a la Palma. Per a això, des del passat 1 d'octubre va posar en marxa en els seus restaurants una opció en els seus quioscos digitals de comandes, permetent donar diners destinats a ajudar a tots els afectats per la catàstrofe natural. La resposta dels clients no es va fer esperar i s'han recaptat, fins al 15 d'octubre, més de 32.000€. A aquesta suma, la companyia aportarà una altra quantitat pel mateix valor. En total, 65.000€.

Per a Luis Quintiliano, president de McDonald’s Espanya, aquesta acció ha significat “tot un exemple de solidaritat del poble espanyol cap als habitants de la illa. Vull agrair la generosa aportació dels nostres clients a aquesta iniciativa humanitària que avui ja és una realitat, així com la col·laboració de Missatgers de la Pau per a fer efectiva aquesta ajuda. La suma dels esforços i el treball de totes les parts és una mostra de l'esperit solidari i col·lectiu de la societat, i que junts som molt més forts”. 

Els diners recaptats servirà per a finançar diversos projectes posats en marxa per l'ONG Missatgers de la Pau, amb la qual McDonald’s col·labora en aquesta ocasió. L'organització desenvolupa aquesta labor a la Palma amb grans dificultats en el terreny degut a l'activitat volcànica, que provoca nombrosos talls en les comunicacions terrestres. Les accions desenvolupades fins al moment es realitzen a partir de diferents 

acords amb el Govern de Canàries i van destinades a l'equipament dels primers habitatges que es lliuraran en els pròxims mesos a les persones més afectades, d'acord amb les necessitats que es vagin detectant a cada moment. S'estima arribar a un total de 120 habitatges aproximadament, que estan ja en projecte.

En aquest sentit, les actuacions de Missatgers de la Pau s'estan centrant també a cobrir les principals necessitats de nens i majors que es troben en aquests moments allotjats en hotels, habitatges compartits o cedits. Per a ells, s'ha iniciat una proposta mitjançant animadors culturals que els permetin suportar aquesta situació a través d'activitats lúdiques. 

El president de Missatgers de la Pau a Canàries, José Manuel Alfonso Ramos, ha volgut agrair la implicació de McDonald’s en el projecte d'ajuda per als habitants de la Palma. Al seu torn, ha assegurat que “aquesta ajuda és clau per a col·lectius com el dels majors, que ens preocupa especialment ja que s'han quedat sense habitatge i necessiten un lloc per a viure. Som conscients que la tercera edat té altres necessitats a part d'habitatge i que nosaltres coneixem bé, ja que treballem amb aquest col·lectiu des de fa molts anys. No obstant això, farem extensible la nostra ajuda a tots els col·lectius possibles”. Així mateix, ha destacat que “l'estat anímic de la població en general a l'illa és preocupant, i és una cosa en la qual ja estan treballant les institucions i la població civil que s'ha bolcat per a pal·liar aquesta situació”. 

Per part seva, Ramón Fariña, en nom dels franquiciats de McDonald’s, ha destacat que una vegada més “he pogut comprovar la gran implicació de la família McDonald’s en aquesta mena d'iniciatives socials. La Palma és una illa que està sent molt castigada, per això vull agrair en el meu nom com a franquiciat de McDonald’s a la Palma, i en nom de tots els franquiciats, el suport de Missatgers de la Pau i l'ajuda de tots els *palmeros i les persones que treballen pels afectats”. 

La iniciativa solidària posada en marxa aquestes últimes setmanes representa el propòsit de la companyia: el compromís de fer costat a les comunitats en les quals opera.

← Tornar
© McDonald's · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Macdonal's Plaça de Sant Joan, 10. · 25007 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 199296