Campaments d'Intel·ligència Emocional i Lideratge per a adolescents

Campaments d'Intel·ligència Emocional i Lideratge per a adolescents

dimarts 08 de maig 2018

Vivim en una comunitat global on la interacció entre persones conforma la base de tot procés creatiu. Més enllà de les capacitats intel·lectuals i les habilitats tècniques s'ha comprovat àmpliament com d'importants són avui –a tots els nivells– les competències socials i emocionals, ja sigui per assolir objectius empresarials o per forjar una convivència harmoniosa al nostre voltant.

Es fa evident que el desenvolupament d'aptituds lligades al lideratge i la intel·ligència emocional –com ara la comunicació, la presa de decisions o el treball en equip, entre altres–, ha de col·locar-se entre les prioritats educatives, entre les eines essencials que els nostres adolescents d'avui necessitaran per construir un demà desitjable.

Són elles, i ells, els que ens donaran el relleu. Són ells, i elles, les que construiran el nostre futur. De ben segur que ho faran el millor que puguin, servint-se de tots els aprenentatges que haguem posat al seu abast. És per això que LIFE ofereix formacions no sols a empreses i adults, sino que aposta per complementar l'educació que els nostres joves reben a l'escola amb unes competències que creu essencials per al futur de tots.

L'objectiu principal d'aquest curs de LIFE per a Adolescents és facilitar als joves d'entre 14 i 17 anys recursos útils per a definir-se a sí mateixos, decidir quin tipus de persones volen ser i el que comporta ser-ho. Aquests cursos en ruta pel Parc Natural de l'Alt Pirineu comporten superar reptes, adaptar-se per donar suport a la resta de companys i esforç per donar el millor d'un mateix. Una experiència única per conèixer-se millor i empoderar les relacions amb els altres; 7 dies de curs intensiu aprenent en la millor aula possible, la Natura.

MÉS INFO

D'una ullada:
- Educació a la Natura sobre Lideratge i Intel·ligència Emocional: Reforçant la iniciativa, l'autonomia personal i la responsabilitat
- 7 dies en Ruta de Muntanya pel Parc Natural de l'Alt Pirineu (Tavascan, Lleida), amb Instructors professionals
- Caminant 3-4h al dia & Dormint d'acampada i en Refugis de Muntanya
- Màxim 12 participants
- Edat: 14-17 anys

Dates: 
De l'1 al 7 de Juliol 2018  (Últimes places!)
Del 12 al 18 d'Agost 2018 (Pre-inscripció oberta - Consulta'ns)

Preu: 650 €
INCLOU: Formació, Allotjament, Assegurança i Pensió Completa

MÉS INFO

← Tornar