SOFTWARE DE a3ASESOR

Tel: 973 228 080
Consultoría tecnológica experts en software i transformació digital d'empreses i assessories
Esofitec Av. Pearson, 47 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 228 080

SOFTWARE DE a3ASESOR

software per assessories i despatxos

Optimiza totes les àrees del Despatx Professional.     

Aconsegueix un equip àgil i amb una comunicació fluida. Amb el programari a3ASESOR integres totes les àrees de la teva assessoria i permets als teus empleats posar en comú el seu treball, aconseguint així mecanismes de cooperació. Les tasques es resoldran més fàcilment i tots sabreu en quin estat es troben.

Veuràs quins treballs s'han completat, quins estan pendents per realitzar i s'ordenaran per prioritat. A més, tindràs recordatoris per a no passar-te cap data de lliurament o si es demora el lliurament de la informació que necessitis.

 

Augmenta la productivitat i l'eficiència de la teva assessoria

 

Totes les aplicacions de a3ASESOR comparteixen una fitxa única de client i, des d'una mateixa pantalla disposes de les dades identificatives, laborals, fiscals, comptables i de facturació, tant per a la seva consulta com per a la seva gestió.

Quan treballes amb la fitxa única de client de a3ASESOR, accedeixes des d'un únic lloc a tota la seva informació. A més, unifiques la informació evitant entrar dades en els diferents programes i sense duplicitats.

 

Gestor de campanyes
Gestiona les teves campanyes periòdiques de la teva assessoria mitjançant l'enviament de comunicats als teus clients, de forma ràpida i senzilla. Consulta l'estat de presentacions de models des d'una única finestra, fent fàcil la planificació i organització del teu equip.
 

Sistema de cerca avançada
Aconsegueix ràpidament la informació del teu client, gràcies al sistema de múltiples criteris de cerca.
 

Integrat amb Outlook

Permet la importació i exportació de tots els contactes.
 

Control d'impostos

En una única pantalla tens la informació dels diferents impostos del teu client, comprovant el seu estat (presentat, en càlcul, sense iniciar) i import. També tens un accés directe a la consulta íntegra de la AEAT. Si disposes de a3doc cloud, a més pots fer des d'aquí la presentació directa a l'Administració.
 

Gestió d'usuaris
Tu mateix defineixes els perfils d'accés a clients, programes i eines de gestió segons les teves necessitats de confidencialitat.

← Tornar
© Esofitec · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Esofitec Av. Pearson, 47 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 228 080