Estades d'estiu amb descomptes a Ludic La Central!

Tel: 973 221 000
Lúdic La Central C/ Serra de Prades 4-6 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 221 000

Estades d'estiu amb descomptes a Ludic La Central!

dimarts 02 de juny 2020

Aconsegueix un 5% de descompte en la teva inscripció a les estades d'estiu de Ludic La Central! Només cal que pugis a Instagram una foto amb BILLY BUNNY i etiquetis a @ludiclacentral amb el hashtag #Estiu2020LaCentral! Comencem escola amb la fase 2, així que afanya't, les places són limitades!

A les estades d'estiu de La Central els teus fills i filles podran donar curs a la seva imaginació i desenvoluparan tota la seva creativitat, a més de passar-s’ho d’allò més bé incloent-hi tota la part educativa que aporta el teatre, la dansa, cantar, fer cuina, manualitats, joc lliure … i molt més. Tenim activitats per a tothom que permetran als menuts reforçar la sociabilitat, l'empatia i treball des del joc, enfortint la seva seguretat i autoestima, estimulant la seva memòria, millorant el seu sentit musical i artístic. Cada setmana s’enfocarà en un tema en concret, i d’aquí anirem fent les diferents activitats plantejades.

Si teniu algun dubte, podeu enviar un correu a hola@ludiclacentral.com i us informarem de tot el que us hem preparat perquè els petits de casa no deixin de gaudir d'aquest estiu!

Trobareu més informació i inscripcions en aquest enllaç

← Tornar