A la Cuina

Tel: 973 128 010
Les Cabanes Plaça Major, 8 · 25165 JUNCOSA , Lleida · Tel: 973 128 010

A la Cuina

L'oli d'oliva és el principal ingredient de la dieta mediterrània i, des de fa segles, l'element diferencial i més destacat de la nostra cuina.

L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes és la base dels plats de sempre, de la cuina de Les Garrigues, de la cuina catalana i també de la cuina mediterrània, tan reconeguda i apreciada arreu del món.

Per què a Les Garrigues sabem que som una terra de contrastos, amb receptes que barregen dolç i salat, terra de berenars de pa amb oli, sal i xocolata. Som una terra amb gust d'oli i gairebé cap plat seria igual sense aquest ingredient. La nostra cuina, els sabors de sempre, la cuina casolana, herència de les nostres padrines, és un signe d'identitat, una cuina pacient, de cocció lenta i d'aromes entranyables. Res seria igual ni tindria el mateix gust sense l'oli d'oliva arbequina verge extra.

Els sofregits, les picades d'all i julivert, salses tan nostrades com l'all i oli, l'olivada, la salsa de calçots, el xató... Els plats típics de casa nostra són inconfusibles i únics en part per què estan fets amb oli d'oliva: la samfaina, l'escalivada, les cassoles de tros, els bolets saltejats, els caragols a la llauna o a la gormanta, la carn a la brasa, les patates al caliu, el conill, el bacallà, el trinxat d'hivern...

Tot millora 100% gràcies a un bon raig d'oli d'oliva arbequina verge extra. Ja sigui carn o peix, dolç o salat, fred o calent, cap plat és igual amb o sense oli. El setrill no pot faltar mai a les nostres taules i als nostres plats.
Hi ha alguna cosa més fàcil i senzilla de fer que una bona llesca de pa torrat, ben rascat amb all, ben sucat de tomata i tot regat generosament amb oli d'oliva arbequina verge extra? Una autèntica experiència sensorial.

I és que en definitiva l'oli d'oliva arbequina verge extra és la gràcia de la nostra cuina i l'alegria dels nostres plats, un ingredient que ens evoca els gustos i les sensacions d'abans; però sense oblidar que el món avança i que ens hem d'adaptar als projectes culinaris més actuals. La majoria de cuiners, chefs i experts gastronòmics mundials canten les excel·lències de l'oli d'oliva, present en totes les receptes actuals i més modernes, amb un esperit jove, dinàmic i de sabors renovats, capaç de fer assaborir l'avantguarda culinària més actual, tot rememorant el sabor de Les Garrigues de sempre.

← Tornar
© LES CABANES · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Les Cabanes Plaça Major, 8 · 25165 JUNCOSA , Lleida · Tel: 973 128 010
 · CONDICIONS DE COMPRA