CCOO pregunta als docents si volen anar a la vaga o signar un acord amb Educació

ACN
Publicat: 
21-01-2023
Actualitzat: 21-01-2023 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • CCOO pregunta als docents si volen anar a la vaga o signar un acord amb Educació
    Peu de foto: 
    CCOO

CCOO ha obert una consulta als docents perquè votin si volen anar a la vaga o bé signar un acord amb Educació. Després de mesos en què "no hi ha hagut una voluntat clara per part del Departament a l'hora d'avançar en la negociació i l'acord", els sindicats van denunciar que la situació "tornava a fer-se insostenible" i, arran d'això -segons CCOO- Educació ha fet una darrera proposta que, entre d'altres, incorpora el caràcter lectiu de les dues hores per al personal major de 55 anys. "Som conscients que aquesta proposta recull solament una part de les reivindicacions de la plataforma unitària, però considerem que suposa un avenç i que, per tant, cal sotmetre-la a consulta de la plantilla", afirma el sindicat.

El sindicat considera que cal "fer un pas endavant, ja sigui en l'acord o en el conflicte amb el Departament", i creu que per fer-lo cal canalitzar "l'opinió majoritària de tothom".

La formació explica que la seva voluntat era "fer una consulta unitària" amb la resta de sindicats i que el resultat "fos vinculant", però lamenta que "malauradament no ha estat possible" per la negativa de "quasi tota la resta de sindicats".

La votació, de caire telemàtic, està oberta fins al dilluns 23 de gener a les vuit del vespre a través de l'adreça web https://www.ccoo.cat/educacio/noticies/ccoo-si-que-et-donem-veu-vota/.

La consulta té tres possibilitats: 'Estic a favor de signar un acord amb el Departament amb aquest contingut'; 'Estic en contra i vull que convoquem vaga pels propers dies 25 i 26 de gener', o 'Abstenció'.

Comparteix

També t'interessarà