Pel·licula

María, reina de Escocia

Direcció: 
Josie Rourke
Actors: 
Saoirse Ronan, Margot Robbie, Joe Alwyn, Jack Lowden, David Tennant, Guy Pearce, Martin Compston, Brendan Coyle, Gemma Chan, Eileen O'Higgins, Liah O'Prey, James McArdle, Benny Bereal, Maria-Victoria Dragus, Ismael Cruz Cordov...
Títol original: 
Mary Queen of Scots
Qualificació: 
No recomanada per a menors de 12 anys
Nacionalitat: 
Regne Unit
Compra d'entrades
Encara sense vots

Dos dones rivals en el poder en un món dominat pels homes. Tot comença quan María Estuardo, reina de França des dels 16 anys i enviduada als 18, es nega a tornar a casar-se, per la qual cosa és obligada a abdicar. En aquell moment decideix tornar a la seva Escòcia natal per reclamar el tron, al qual té dret legítim. Tanmateix, en aquell moment Anglaterra està sota el domini d'Isabel I, pel que intentarà fer prevaler els seus drets al tron davant ella.

D'aquesta manera, les dues joves començaran a observar-se amb fascinació i terror, doncs es converteixen en rivals en tots els camps mentre conspiren i organitzen el seu matrimoni per aconseguir el poder. Decidida a governar, María Estuardo voldrà afirmar el seu dret al tron anglès, donant lloc a traïcions, rebel·lions i conspiracions al si de la cort que posen en perill a ambdues.

No hi ha cap sessió programada per la projecció d'aquesta pel·lícula

megabanner2_espectacles

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

A nivell local, voteu prioritzant al candidat/a o al seu partit?