Avís legal

Tel: 973 280 417
Acadèmia Casanova C/ Maragall, 31 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 280 417

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Acadèmia Casanova —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Acadèmia Casanova , bé de societats del grup al qual Acadèmia Casanova pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Acadèmia Casanova és propietat exclusiva de Acadèmia Casanova i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Acadèmia Casanova és de Acadèmia Casanova o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Acadèmia Casanova o dels seus proveïdors.

Acadèmia Casanova i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Acadèmia Casanova són marques protegides per Acadèmia Casanova . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Acadèmia Casanova (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Acadèmia Casanova constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Acadèmia Casanova es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Acadèmia Casanova es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Acadèmia Casanova com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Acadèmia Casanova no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Acadèmia Casanova no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Acadèmia Casanova .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Acadèmia Casanova inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Acadèmia Casanova no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Acadèmia Casanova no implica que Acadèmia Casanova l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Acadèmia Casanova es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Acadèmia Casanova.

Acadèmia Casanova exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Acadèmia Casanova o de webs de tercers.

Acadèmia Casanova no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Acadèmia Casanova.

El contingut del web de Acadèmia Casanova únicament és aplicable a territori espanyol.

Acadèmia Casanova garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Acadèmia Casanova. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Acadèmia Casanova , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Acadèmia Casanova enviant un e-mail a: info@academiacasanova.com

© Acadèmia Casanova · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Acadèmia Casanova C/ Maragall, 31 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 280 417