Avís legal

Tel: 902 109 120
Logo ACTIUM Digital by SEMIC
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Actium Digital —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Actium Digital , bé de societats del grup al qual Actium Digital pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Actium Digital és propietat exclusiva de Actium Digital i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Actium Digital és de Actium Digital o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Actium Digital o dels seus proveïdors.

Actium Digital i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Actium Digital són marques protegides per Actium Digital . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Actium Digital (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Actium Digital constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Actium Digital es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Actium Digital es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Actium Digital com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Actium Digital no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Actium Digital no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Actium Digital .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Actium Digital inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Actium Digital no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Actium Digital no implica que Actium Digital l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Actium Digital es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Actium Digital.

Actium Digital exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Actium Digital o de webs de tercers.

Actium Digital no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Actium Digital.

El contingut del web de Actium Digital únicament és aplicable a territori espanyol.

Actium Digital garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Actium Digital. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Actium Digital , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Actium Digital enviant un e-mail a: digital@actiumdigital.es

© Actium Digital · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120