Avís legal

Tel: 973 221 840
Restaurant Creperia Flash
Crèperia Flash Av. Alcalde Porqueras, 5 · 25008 LLEIDA · Tel: 973 221 840

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Crèperia Flash —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Crèperia Flash , bé de societats del grup al qual Crèperia Flash pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Crèperia Flash és propietat exclusiva de Crèperia Flash i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Crèperia Flash és de Crèperia Flash o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Crèperia Flash o dels seus proveïdors.

Crèperia Flash i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Crèperia Flash són marques protegides per Crèperia Flash . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Crèperia Flash (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Crèperia Flash constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Crèperia Flash es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Crèperia Flash es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Crèperia Flash com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Crèperia Flash no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Crèperia Flash no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Crèperia Flash .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Crèperia Flash inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Crèperia Flash no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Crèperia Flash no implica que Crèperia Flash l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Crèperia Flash es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Crèperia Flash.

Crèperia Flash exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Crèperia Flash o de webs de tercers.

Crèperia Flash no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Crèperia Flash.

El contingut del web de Crèperia Flash únicament és aplicable a territori espanyol.

Crèperia Flash garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Crèperia Flash. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Crèperia Flash , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Crèperia Flash enviant un e-mail a: creperia@creperiaflash.com

© Crêperia Flash · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Crèperia Flash Av. Alcalde Porqueras, 5 · 25008 LLEIDA · Tel: 973 221 840