Avís legal

Tel: 973 314 116
FEM CADENA Avinguda de Barcelona 81 · 25300 Tàrrega, Lleida · Tel: 973 314 116

Avís legal

Tots els continguts del lloc web FEM CADENA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de FEM CADENA , bé de societats del grup al qual FEM CADENA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web FEM CADENA és propietat exclusiva de FEM CADENA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web FEM CADENA és de FEM CADENA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de FEM CADENA o dels seus proveïdors.

FEM CADENA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de FEM CADENA són marques protegides per FEM CADENA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de FEM CADENA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de FEM CADENA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

FEM CADENA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, FEM CADENA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de FEM CADENA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i FEM CADENA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. FEM CADENA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de FEM CADENA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que FEM CADENA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que FEM CADENA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a FEM CADENA no implica que FEM CADENA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de FEM CADENA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup FEM CADENA.

FEM CADENA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de FEM CADENA o de webs de tercers.

FEM CADENA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de FEM CADENA.

El contingut del web de FEM CADENA únicament és aplicable a territori espanyol.

FEM CADENA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de FEM CADENA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de FEM CADENA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de FEM CADENA enviant un e-mail a: rogerprat@femcadena.com

© FEM CADENA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FEM CADENA Avinguda de Barcelona 81 · 25300 Tàrrega, Lleida · Tel: 973 314 116
 · CONDICIONS DE COMPRA