Avís legal

Avís legal

Tots els continguts del lloc web JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA , bé de societats del grup al qual JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA és propietat exclusiva de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA és de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA o dels seus proveïdors.

JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA són marques protegides per JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA no implica que JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA.

JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA o de webs de tercers.

JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA.

El contingut del web de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA únicament és aplicable a territori espanyol.

JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA enviant un e-mail a: hola@junts.cat

© JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA LLEIDA, Lleida