Avís legal

Tel: 609 930 663
LA TEULERIA DE LINYOLA Camí de Vallverd s/n · 25240 LINYOLA, Lleida · Tel: 609 930 663

Avís legal

Tots els continguts del lloc web LA TEULERIA DE LINYOLA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de LA TEULERIA DE LINYOLA , bé de societats del grup al qual LA TEULERIA DE LINYOLA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web LA TEULERIA DE LINYOLA és propietat exclusiva de LA TEULERIA DE LINYOLA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web LA TEULERIA DE LINYOLA és de LA TEULERIA DE LINYOLA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de LA TEULERIA DE LINYOLA o dels seus proveïdors.

LA TEULERIA DE LINYOLA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de LA TEULERIA DE LINYOLA són marques protegides per LA TEULERIA DE LINYOLA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de LA TEULERIA DE LINYOLA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de LA TEULERIA DE LINYOLA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

LA TEULERIA DE LINYOLA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, LA TEULERIA DE LINYOLA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de LA TEULERIA DE LINYOLA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i LA TEULERIA DE LINYOLA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. LA TEULERIA DE LINYOLA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de LA TEULERIA DE LINYOLA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que LA TEULERIA DE LINYOLA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que LA TEULERIA DE LINYOLA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a LA TEULERIA DE LINYOLA no implica que LA TEULERIA DE LINYOLA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de LA TEULERIA DE LINYOLA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup LA TEULERIA DE LINYOLA.

LA TEULERIA DE LINYOLA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de LA TEULERIA DE LINYOLA o de webs de tercers.

LA TEULERIA DE LINYOLA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de LA TEULERIA DE LINYOLA.

El contingut del web de LA TEULERIA DE LINYOLA únicament és aplicable a territori espanyol.

LA TEULERIA DE LINYOLA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de LA TEULERIA DE LINYOLA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de LA TEULERIA DE LINYOLA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de LA TEULERIA DE LINYOLA enviant un e-mail a: info@teuleriadelinyola.cat

© LA TEULERIA DE LINYOLA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LA TEULERIA DE LINYOLA Camí de Vallverd s/n · 25240 LINYOLA, Lleida · Tel: 609 930 663