Avís legal

Tel: 973 273 430 - 696 485 948
LLEVADOT TANCAMENTS Roca Labrador, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 273 430 - 696 485 948

Avís legal

Tots els continguts del lloc web LLEVADOT TANCAMENTS —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de LLEVADOT TANCAMENTS , bé de societats del grup al qual LLEVADOT TANCAMENTS pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web LLEVADOT TANCAMENTS és propietat exclusiva de LLEVADOT TANCAMENTS i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web LLEVADOT TANCAMENTS és de LLEVADOT TANCAMENTS o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de LLEVADOT TANCAMENTS o dels seus proveïdors.

LLEVADOT TANCAMENTS i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de LLEVADOT TANCAMENTS són marques protegides per LLEVADOT TANCAMENTS . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de LLEVADOT TANCAMENTS (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de LLEVADOT TANCAMENTS constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

LLEVADOT TANCAMENTS es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, LLEVADOT TANCAMENTS es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de LLEVADOT TANCAMENTS com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i LLEVADOT TANCAMENTS no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. LLEVADOT TANCAMENTS no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de LLEVADOT TANCAMENTS .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que LLEVADOT TANCAMENTS inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que LLEVADOT TANCAMENTS no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a LLEVADOT TANCAMENTS no implica que LLEVADOT TANCAMENTS l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de LLEVADOT TANCAMENTS es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup LLEVADOT TANCAMENTS.

LLEVADOT TANCAMENTS exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de LLEVADOT TANCAMENTS o de webs de tercers.

LLEVADOT TANCAMENTS no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de LLEVADOT TANCAMENTS.

El contingut del web de LLEVADOT TANCAMENTS únicament és aplicable a territori espanyol.

LLEVADOT TANCAMENTS garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de LLEVADOT TANCAMENTS. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de LLEVADOT TANCAMENTS , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de LLEVADOT TANCAMENTS enviant un e-mail a: llevadot@llevadot.com

© Llevadot Tancaments · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEVADOT TANCAMENTS Roca Labrador, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 273 430 - 696 485 948