SÒL PELVIÀ

Tel: 973 289 661
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661

SÒL PELVIÀ

COMPLEMENTS HIGIÈNICS

 

LUBRICANT MÈDIC BIOGLIDE.

La seva composició a base d'aigua està clínicament provada. Pots usar-ho tan sovint com vulguis. La seva textura és molt agradable, és durador i molt efectiu. No taca i és compatible amb preservatius i boles pèlviques. Ajuda a millorar la sequedat i fa més fàcil l'acte sexual.

No és apropiat per a donar massatges pel cos. Per a tornar a reactivar el producte, aplicar una mica d'aigua a la zona prèviament lubricada.

 

 

CULOTTE COTÓ ECO- pèrdues lleugeres d'orina

Si busques sobretot comoditat, aquesta és la calceta més còmoda. A més a més és de màxima absorció de menstruació, flux vaginal i pèrdues d'orina.

Combina tant amb un estil elegant com  esportiu. La goma superior, un punt elàstica, la fa còmoda i molt agradable de posar i treure.
En ser Plus, la zona del pont és més llarga, tant per davant com per darrere, per a un màxim  confort i absorció. Amb la culotte no tornaràs a estar inseg ura mai més!
Fet amb cotó orgànic certificat GOTS.

 

 

COMPRESA TELA  ARTESANAL

Feta per la Nüshu amb molt d'amor.

Talles S, M, L, XL

 

 

TOVALLOLA PETITA INTIMA

  • Aquesta tovallola és molt practica per a netejar i eixugar les parts íntimes.
  • Fa 21cm x 15cm.
  • Son de cotó estampat per un costat i tela de tovallola de cotó per l’altre.
  • Els teixits d’aquest producte porten certificat OEKO TEX ® 100 que verifica que no hi ha substàncies nocives ni en tèxtils, ni en les fases de la fabricació del producte.

 

 

← Tornar
© DÀLIA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661
 · CONDICIONS DE COMPRA