L'Atlètic Lleida ensopega en el debut a casa

Escut Club Esportiu Atlètic Lleida
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966

L'Atlètic Lleida ensopega en el debut a casa

dimarts 26 de setembre 2023

Primer partit retransmès per televisió a tot Catalunya per La Xarxa, amb la presència de més de 500 espectadors a la graderia.


L'Atlètic Lleida, que repetia alineació després de l’empat de la setmana passada, es va trobar amb un bon Viladecans que va saber aprofitar les seves ocasions i en un ple d’efectivitat es va endur els 3 punts.

El partit va començar amb els dos equips estudiant-se però amb el control de la pilota per part dels blaus. De fet, la primera ocasió la va tenir Samba que després del rebuig del porter a una pentinada de Konu, va enviar a pilota per sobre del travesser.

Van ser els barcelonins qui, en una sacada de banda van aprofitar una pentinada per prolongar la pilota i rematar a gol dins l’àrea petita. Amb aquests gols els visitants van cedir tota la iniciativa als locals i es van limitar a defensar-se de manera molt ordenada i efectiva.

Un parell d’intents més per part de Miquel i de Konu , i un gol anul·lat als blaus per possible fora de joc, van ser el que va donar el partit fins al descans.

A la segona meitat, amb Youssef al lloc de Miquel, l’equip va imprimir més intensitat al joc i estrenyia als visitants, però al cap de 5 minuts de la represa una altra indecisió defensiva va ossar en safata la pilota al davanter visitant que va aprofitar per batre a Pau Torres i posar les coses molt difícils amb el 0-2.

3 minuts més tard l’empenta dels blaus tenia premi gràcies a Daouda que dins l’àrea va aprofitar una deixada de Konu per reduir distàncies al marcador. A partir d’aquí, el setge dels blaus va ser continuat i ho van provar des de fora, Peke, Samba per dos cops, fins que Bayu va estavellar la pilota al pal en el qual podia haver estat l’empat. Semblava que no tardaria en arribar l’empat, però una altra jugada desgraciada va acabar en un rebot que posava el 1-3 al marcador.

L’equip ho va intentar fins al final, tot i l’expulsió , per doble groga de Bipe, i no va ser fins als minuts de descompte, quan Konu va poder marcar el segon i definitiu gol.

Bon partit i mal resultat, davant un equip experimentat i amb molt bons jugadors, i que va saber aprofitar les seues ocasions i les errades dels locals per endur-se els punts del Farrús.

Dissabte a les 17 hores, novament al Farrús, partit contra la UE Figueres, un dels històrics del futbol català.


CONSULTA LA GALERIA COMPLETA AQUÍ

← Tornar
© CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966