Segona victòria consecutiva de l'Atlètic Lleida, la primera a domicili

Escut Club Esportiu Atlètic Lleida
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966

Segona victòria consecutiva de l'Atlètic Lleida, la primera a domicili

dimarts 10 de octubre 2023

Segona victòria consecutiva de l'Atlètic Lleida en un partit que s’havia ficat coll amunt des dels inicis del partit.

Amb canvis l’onze inicial respecte al partit enfront del Figueres el partit es plantejava de control inicial per part dels dos equips, però no va ser així.

Pau Bosch la va tenir al minut 4 quan un defensa salvava sota pals, al minut 6 s’avançaven els locals en una jugada en la qual Pau Torres va salvar per 2 cops els xuts dels davanters locals, però no va poder fer res per evitar que la pilota acabes a la xarxa.

Youssef de cap al 13 va trobar al porter ben col·locat, 15 minuts després, arribava l’empat en una jugada de fortuna perquè un defensa va desviar el xut d’Àngel Manuel , un dels destacats ahir. Poc durava l’alegria quan al minut següent Riki de cap rematava a l’esquadra una centrada molt precisa de l’extrem local. Un altra vegada tocava remar contra corrent.

El partit es va igualar i tots dos equips van tenir un parell d’ocasions per marcar. Per part dels locals als minuts 24 i 41 amb dues bones aturades de Pau Torres i per part dels lleidatans Youssef de 2 rematades de cap als minuts 21 i 44.

A la segona part Xavi Bartolo va fer 3 canvis, canvi de sistema i va començar a estrènyer. Així van començar a arribar les ocasions de Sasha al 52, Coca al 54 , Àngel al 58 van tenir l’oportunitat d’empatar.

L’Horta es defenia bé i va llançar un bon contraatac al 62 que Pau Torres va resoldre amb efectivitat. A partir d’aquí els locals van baixar molt físicament i els lleidatans collaven de valent. Konu la va tenir al 73 , fins que per fi al 77 Pau Bosch empatava a pilota parada amb una bona rematada picada.

La pressió visitant asfixiava a l’Horta que volia mantenir el punt com fos. Àngel al 83 i Konu al 84 van tenir dues bones ocasions que va aturar el porter local de manera espectacular.
Quan el partit arribava al temps de descompte Konu va marcar el 2-3 d’un fort xut i un minut més tarda Jordi Coca marcava el quart.

Partit amb dues cares i amb molta actitud per part dels lleidatans que sempre van confiar en la victòria. Dissabte ens visita el Degà del futbol català, el CF Palamós, a les 16 hores al Ramon Farrús.


GALERIA COMPLETA

← Tornar
© CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966