El PP Lleida insta a la Paeria a posar ordre al Passatge Santa Anna

El PP Lleida insta a la Paeria a posar ordre al Passatge Santa Anna

dijous 14 de setembre 2023

Xavier Palau, cap de l’oposició de la Paeria, ha instat al govern municipal a posar ordre  al Passatge Santa Anna al barri de l’Escorxador. “Cal posar una solució urgentment i de forma consensuada pel que fa a la circulació, a l’aparcament de vehicles i al trànsit de persones”, ha exposat Palau.

El líder popular ha assegurat que el conflicte existent entorn a aquest passatge s'està fent llarg i penós per als veïns dels habitatges ubicats als números 4 i 6 del carrer Lluís Companys i, també, per a l'Associació de Veïns i Veïnes del barri. “Els perjudicats es queixen des de l'any 1998 de forma reiterada, ja que aquest tram està suportant el pas de vehicles de tres comunitats, un magatzem que actua com a pàrquing, els vehicles que transiten per la zona de forma continuada, juntament, amb els vehicles que aparquen als solars i de forma descontrolada”, ha manifestat Palau.

En aquest sentit, el cap de l’oposició sol·licita a la Paeria, ara que els solars ja estan qualificats com a equipament comunitari i zona verda, que decideixi quin us se’n farà. “Cal actuar el més aviat possible davant la manca de responsabilitat i la falta de compliment de les normes urbanístiques”, ha finalitzat Palau.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida