Junts insta la Paeria a reparar la gàbia de llançaments de les Basses

Junts insta la Paeria a reparar la gàbia de llançaments de les Basses

dijous 07 de març 2024

El grup municipal de Junts insta al govern de la Paeria a reparar la gàbia de llançaments de les Basses, destrossada per les ventades del 4 de març, per no fer perillar la celebració del Campionat l'Estatal sub-16 d’atletisme d’aquest juliol de 2024. Així ho ha plantejat el grup a la Comissió Informativa d’Acció i Innovació Social.

Sebas Vidal, president del Lleida Unió Atlètica (club organitzador de la competició), explica al grup municipal que la gàbia es va instal·lar el 2007 i que actualment adquirir-ne una de nova pot costar uns 25.000 euros. Vidal apunta que fa temps que manifesten la necessitat d’adaptar i millorar altres elements de la instal·lació. Concretament, pel que fa a la gàbia, hi reclamen accions més petites per evitar l’efecte vela en els dies de ventades, lamentant que ara la destrossa ha estat massa gran. Des del club consideren que aquesta és una peça imprescindible per acollir el Campionat Estatal i que l’organització d’aquesta competició és l’acte estrella de la celebració dels 20 anys que el club celebra aquest 2024.

Per això, Junts dona suport a la petició del Lleida UA, perquè la Paeria aporti solucions per reparar i millorar les instal·lacions i que el club pugui celebrar amb normalitat i per tercera vegada la prova atlètica estatal.

← Tornar
© JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA LLEIDA, Lleida