Representants de Junts per Catalunya visiten la Fira de la Mel a Riner, la Fira dels Caragols a l'Albi, i els Tres Tombs d'Anglesola

Representants de Junts per Catalunya visiten la Fira de la Mel a Riner, la Fira dels Caragols a l'Albi, i els Tres Tombs d'Anglesola

dilluns 08 de abril 2024

La cap de llista de Junts per Catalunya per Lleida, Pirineu i l’Aran, Jeannine Abella, acompanyada de la candidata Sílvia Torra i l’alcalde de Riner, Joan Solà, ha visitat la Fira de la Mel al Santuari del Miracle, un esdeveniment que posa en valor el sector agrari, el producte de proximitat i el medi ambient. 

Per la seva banda, el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha visitat l'Albi amb la seva alcaldessa i candidata a les eleccions al Parlament de Catalunya per Lleida, Anna Feliu. La visita s'ha produït amb motiu de la Fira dels Caragols, celebrada al municipi. El secretari general de Junts ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament i ha participat en un dinar popular amb més de cinc-centes persones, juntament amb el diputat al Congrés, Isidre Gavín, i la portaveu de Junts a la Paeria, Violant Cervera.

A més, la presidenta del Parlament, Anna Erra, ha visitat els Tres Tombs d’Anglesola, juntament amb la seva alcaldessa i membre de la llista de Junts per Lleida, Carme Miró. 

← Tornar
© JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA LLEIDA, Lleida