El polígon de Torreblanca i els accessos a la muntanya, prioritats de Junts a Lleida, Alt Pirineu i Aran per al 12-M

El polígon de Torreblanca i els accessos a la muntanya, prioritats de Junts a Lleida, Alt Pirineu i Aran per al 12-M

dilluns 08 de abril 2024

Junts per Catalunya ha oficialitzat aquest dilluns la seva candidatura per a les eleccions al Parlament del 12 de maig a la circumscripció de Lleida, amb Jeannine Abella, alcaldessa d'Isona i Conca Dellà, com a cap de llista. L'empresari lleidatà Ignasi Prat, propietari d'UA1 Lleida Ràdio i Lleida24, ocupa la segona posició, mentre que els diputats Anna Feliu i Jordi Fàbrega es troben en tercera i quarta posició, respectivament.

Abella ha subratllat les prioritats del partit per a la demarcació, centrades en impulsar el polígon industrial de Torreblanca-Quatre Pilans de Lleida i millorar els accessos a les comarques de muntanya. La candidatura ha estat presentada davant la Junta Electoral de Lleida, on Abella ha manifestat la determinació de guanyar, tot destacant la preparació prèvia del partit malgrat l'avançament electoral.

Acompanyada dels membres de la candidatura, Abella ha ressaltat el projecte clau de fomentar el polígon industrial Torreblanca-Quatre Pilans com a estratègia per potenciar la competitivitat de la regió, especialment a la frontera amb la Franja. Pel que fa a les zones de muntanya, ha posat l'accent en la millora dels accessos, incloent la continuació de l'Eix de Comiols.

Quant a la composició de la llista, Abella ha destacat la diversitat de perfils professionals i independents, com el cas de l'empresari Prat, i la inclusió de representants d'altres partits, com Antoni Villa d'Impulsem Lleida. La candidatura culmina amb la presència de Violant Cervera, portaveu de Junts a la Paeria de Lleida i exconsellera, en el quinzè lloc.

← Tornar
© JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
JUNTS PER CATALUNYA LLEIDA LLEIDA, Lleida