General d'Estudis i l'Atlètic Lleida entreguen els diplomes “Escola de Valors”

General d'Estudis i l'Atlètic Lleida entreguen els diplomes “Escola de Valors”

dimecres 24 de maig 2023
L'Atlètic Lleida i General d'Estudis entreguen els diplomes “Escola de Valors”
L'Atlètic Lleida i General d'Estudis entreguen els diplomes “Escola de Valors”

L'Atlètic Lleida va entregar el passat dissabte, 20  de maig, durant el partit davant l’Alpicat (l'últim a casa)els diplomes “Escola de Valors”, a càrrec de Josep Maria Freije (responsable del centre General d’Estudis de Lleida) i Ramon Folguera (responsable àrea social del club). Es van entregar els diplomes als guanyadors i guanyadores de les 11 escoles de Lleida que han participat en aquesta edició 2022/23:

  • Cristal Espinal de l’escola de Magraners
  • Evelyn Lara de l’escola Magí Morera i Galícia
  • Aya Berghany de l’escola Príncep de Viana
  • Marwa Nouasse de l’escola Sant Josep de Calassanç
  • Alex Jover de l’escola Joc de la Bola
  • Sergi Marco de l’escola Països Catalans
  • Fatima El Mahjoubi de l’escola de Pinyana
  • Lucia Salvo de l’escola de Balàfia
  • Kautar Ouchribou de l’escola de Pardinyes
  • Harmony de l’escola de Gardeny
  • Noa Roy de l’escola Episcopal

Tots alumnes de 5è i 6è curs de primaria que han estat els guanyadors i guanyadores al realitzar un dibuix sobre els valors per la seva creativitat o manera d’expressar-los sobre el paper. Tots ells i elles han guanyat un kit de material escolar i un curs totalment gratuït de la materia a escollir per el alumne/a en qualsevol dels centres de General d’Estudis i a utilitzar en el proper curs escolar 2023/24. Els guanyadors i guanyadores només hauran d'entregar el diploma que es va entregar en el descans del partit a qualsevol dels centres per escollir aquest curs.

Abans del partit els premiats i premiades també es van poder fer la foto amb l’equip, ja que els jugadors del Atlètic Lleida han estat els partícips d’aquesta Escola de Valors en les diferents escoles de la ciutat, aportant els seus coneixements i experiències viscudes dins de l’esport i com aquestes també serveixen en el dia a dia en qualsevol moment i en qualsevol moment de la vida. Així com gràcies als valors aconseguim ser millors esportistes, però sobretot millors persones.

Des de el club es mostren molt satisfets amb aquesta experiència amb les escoles de Lleida i treballen per potenciar-la per al proper curs escolar. En aquest sentit, aniran a tots els centres a formar part d’aquest club dels valors i agraeixen a General d’Estudis la seva implicació i col.laboració en aquesta campanya, així com també al programa Educació a l’Abast pel seu suport i col.laboració.

← Tornar
© General d'Estudis · Tots els drets reservats · Avís legal ·
GENERAL D'ESTUDIS Alcalde Costa, 18 · 25002 LLEIDA · Tel: 973 280 888