Actualitat

Divorci al Lleida

SEGREcom
20-10-2015
  • Divorci al Lleida

El Lleida Esportiu sembla haver perdut ja la confiança en el tècnic Imanol Idiakez després de la crisi de resultats i, malgrat el que es pugui dir des del club de portes enfora, estaria sondejant el mercat a la recerca d'un recanvi per a l'entrenador donostiarra. Entre els noms que s'especulen, el més ben col·locat seria el tarragoní Kiko Ramírez, extècnic d'Hospitalet i Nàstic i bon coneixedor de la Segona B. Ramírez, de 45 anys, havia de ser anunciat ahir mateix pel Castelló com el seu nou entrenador després de la destitució de Ramon Maria Calderé. Tanmateix, l'acord no es va tancar perquè, segons fonts consultades per aquest diari, Ramírez està esperant el Lleida, amb el qual ja hauria mantingut contactes.

L'afició lleidatana ja li va donar l'esquena fa temps a Idiakez. Concretament, des del final de la passada temporada en què l'equip va fer un últim terç de Lliga tan fluix que el va deixar sense play-off. Per això els xiulets que s'estan sentint al Camp d'Esports quan tan sols es porten nou jornades disputades.

En un sondeig a socis i aficionats fet per SEGRE, la majoria considera que Idiakez és el principal culpable de la situació. "Tenim un mal endèmic a la banqueta. El crèdit a Idiakez se li va acabar l'any passat", assegura Jesús Fernández. "Jo no hauria deixat que seguís Idiakez i espero equivocar-me", apunta Ferran Costa. "El concepte de futbol d'Idiakez és atractiu, però som previsibles i mentalment febles en les adversitats a imatge del nostre entrenador", desglossa David G.S. Hi ha qui encara confia en Idiakez. "No podem canviar-lo a la novena jornada, però si a l'acabar la primera volta no es produeix una reacció, jo el faria fora", opina Joan Carles Balsells. Jordi Serveto diu que "continuo confiant en Idiakez, però és veritat que en el futbol manen els resultats".

"És un déjá vu. Sembla una continuació de l'últim terç de la Lliga passada. Això no ve d'ara encara que la majoria de jugadors siguin altres", assenyala Ramon Morell. "És la mateixa tònica de la segona volta de l'any passat. No avancem", diu Quim Hernández. "Amb un entrenador que va estar ja molt qüestionat al juny penso que el club hauria de reflexionar abans de perdre la temporada", declara Santi Costa Domingo. "Tenir paciència era una de les claus aquesta temporada i a molts ens costa no pensar en l'any passat", assenyala Miquel Àngel Poch. "La patacada de l'any passat encara pica", apunta Fran Cortijos. "Continuem veient el mateix de l'any passat", assegura Roger Herranz.

Oriol Saura afirma: "Tenim una plantilla que ens permet anar a 120 km/h per l'autovia i que ara mateix anem a 50 km/h." "Estic preocupada. A l'entrenador li agrada el jogo bonito, però als jugadors se'ls veu rígids en el sistema", diu Anna Maria Busom. "L'equip té qualitat, però des de la banqueta no es transmet garra i caràcter", opina Francesc Ruiz.

Comparteix

Altres notícies del dia