El Club Banyetes pren els Camps Elisis

redacci
Publicat: 
18-04-2016
Actualitzat: 18-04-2016 11:23
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Club Banyetes pren els Camps Elisis

Més de 500 nenes i nens van participar ahir a la tarda en la festa de primavera del Club Banyetes amb diverses activitats per a tots els gustos als Camps Elisis. La pluja no va aconseguir aigualir la festa als més petits de la casa, que van mostrar el seu entusiasme i energia en aquesta tradicional festa. La festa va començar a les quatre de la tarda, amb activitats esportives, circuit de circulació de la Guàrdia Urbana, jocs de fusta, rocòdrom i tallers de divers tipus. Els matalassos inflables ocupaven el passeig central dels Camps Elisis i l’escenari principal va acollir un gran espectacle amb l’actuació dels Eskatakids i els ballarins del musical del Plutó, interpretant la coreografia de la festa major, que va ser seguida pels nens i nenes.

En el transcurs del festival es va fer entrega d’un taló de 1.500 euros, que els nens i nenes dels centres educatius de Lleida han recollit per a la campanya Posa’t al meu lloc, una iniciativa de l’associació de nens amb càncer (Afanoc) de Lleida, l’Associació de Diabètics de Catalunya, l’Associació Down Lleida i la TDAH Lleida. L’objectiu d’aquesta campanya és lluitar conjuntament pels valors universals ètics i cívics dels infants i adolescents que pateixen problemàtiques diverses i coincienciar sobre les seues necessitats.

Aquest any, la festa de primavera del Club Banyetes va compartir escenari amb el festival gastronòmic Rumm, que se celebrarà fins avui.

Comparteix

També t'interessarà