Nova exposició temporal. Crea2.Propostes pel sector oleic.

Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya Pl. de la Independència, 1 · 25177 LA GRANADELLA, Lleida · Tel: 973 094 101
Localització

Nova exposició temporal. Crea2.Propostes pel sector oleic.

divendres 02 de setembre 2016

Divendres 2 de setembre a les 19:30h, tindrà lloc la inauguració de l'exposicio temporal "CREA2. Propostes pel secrot oleic", una exposició dirigida a productors d'oli interessats en noves i innovadores propostes de disseny per als seus envasos, el packagin i noves idees per les seves marques.

'Crea2', és una iniciativa del Departament de Joventut de la Paeria, que promou l'emprenedoria artística i que permet optar a  joves de 18 a 35 anys, estudiants o professionals de disseny gràfic, disseny de producte, il·lustració o similars amb inquietuds per emprendre.

Així, els 12 joves seleccionats han presentat els seus dissenys d'envasos, packaging i elements de disseny gràfic per a institucions i empreses del sector de l'oli resultants d'aquest projecte, que amb l'acompanyament delprofessor i enginyer de disseny de producte, Guillem Ferran, han dissenyat ampolles, etiquetes i/o capses per a l'oli d'oliva.

Per fer el projecte, el Departament de Joventut va demanar la col·laboració a la Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues, al Clúster Oleícola de Catalunya i al Museu de l'oli de La Granadella, perquè formessin part del projecte des de l'inici, com a clients potencials dels dissenys resultants de l'experiència. Els participants són majoritàriament dissenyadors gràfics, però també hi ha fotògrafs i joiers, que han presentat els seus treballs a empresaris i institucions del sector de l'oli. Les creacions s'han basat en necessitats reals expressades des d'empreses i organismes vinculats als sector de l'oli.

AdjuntMida
PDF icon cartell_crea2.pdf143.8 KB
← Tornar
© Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya Pl. de la Independència, 1 · 25177 LA GRANADELLA, Lleida · Tel: 973 094 101