Actualitat

Nou ‘cervell’ per al Lleida

SEGREcom
26-07-2016
  • Nou ‘cervell’ per al Lleida

Carlos Indiano, mig centre ofensiu de 27 anys, es va convertir ahir en la setena incorporació del Lleida Esportiu, que apuntala amb el fitxatge del cervell madrileny la seua medul·lar. Natural d’Arganda del Rey, el nou jugador blau s’ha compromès per una temporada, amb opció a una segona, i el director esportiu del club, Jordi Esteve, va definir-lo com "un bon assistent, que demostra el seu talent amb la pilota als peus", i va destacar la seua trajectòria en categories superiors i en equips de pes de Segona B.

Indiano es va formar a les categories inferiors de l’Atlètic de Madrid, on va debutar a l’equip C amb 19 anys. Ràpidament va fer el salt al filial de Segona B, amb el qual va disputar 41 partits (5 gols) en dos temporades. Posteriorment, va jugar a l’Alabès, on va jugar dos temporades més, i al Cadis, amb el qual també va estar a Segona B durant la campanya 2012-2013. L’any següent es va comprometre amb l’Albacete, amb el qual va aconseguir l’ascens a Segona A i es va refermar al centre del camp del conjunt manxec. En la categoria de plata, va disputar sis partits durant la 2014-2015 i, davant de la falta de continuïtat, va decidir fitxar per l’Hèrcules, de nou a Segona B. Amb el club alacantí va jugar fins al gener passat, quan va firmar al mercat d’hivern amb el Cartagena, del grup IV. A l’equip murcià va disputar 9 partits, quatre com a titular.

Després de l’arribada d’Indiano, que s’incorporarà a l’stage de pretemporada a Aran durant aquesta setmana, el Lleida Esportiu ja compta amb 14 futbolistes al primer equip (Crespo, Òscar Rubio, Arnau Tobella, Noel, Genís Morera, Toño Vázquez, Joel Huertas, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Julen Colinas, Mia Guasch, Valiente, Miki Muñoz i Doncel). El club continua treballant al mercat per reforçar especialment la zona d’atac, la posició que ha quedat més debilitada per les nombroses baixes. En aquest sentit, Rubén Ramos, exjugador de l’Alcoià, continua sent un dels objectius prioritaris.

A més, el club sembla que ha agilitzat les negociacions amb Javi Casares, extrem d’àmplia experiència a la categoria. El futbolista gadità va jugar a l’Atlètic Balears sota les ordres de Siviero la temporada passada, en què va sumar 23 partits i tres gols a Segona B.

Actualitat a la Val d'Aran

Els jugadors del Lleida Esportiu, que diumenge van disputar el primer partit amistós de pretemporada davant una selecció de la Val d’Aran (0-4), van començar el tercer dia d’stage amb una caminada de cinc quilòmetres a través d’una ruta que segueix el riu Garona, amb la qual la plantilla va poder gaudir del paisatge d’alta muntanya. Una vegada finalitzat el recorregut, els futbolistes van poder gaudir d’una recuperació a les noves instal·lacions termals d’Arties, en una de les activitats de cohesió de grup que el cos tècnic ha programat per a l’estada a Aran, que finalitza divendres, ja que dissabte (19.30 hores) el Lleida disputarà el segon partit de pretemporada davant l’Ascó, corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya.

Després de dinar i descansar, els jugadors van tornar a exercitar-se a les instal·lacions del camp de futbol de Naut Aran, a la localitat de Garòs, on a partir d’avui el tècnic Gustavo Siviero ha programat una sessió doble.

Al llarg d’aquests quatre dies d’stage, els futbolistes del Lleida Esportiu aniran apujant la intensitat dels entrenaments a la Val d’Aran de cara al debut del proper dissabte en competició oficial.

Mong kok

Pau Bosch, excapità del Lleida Esportiu, ha iniciat una nova etapa al Kitchee Sports Club de Hong Kong, amb el qual afronta la seua primera experiència en el futbol estranger. El futbolista de Fondarella, de 28 anys, es va unir als entrenaments de pretemporada juntament amb Marcos de la Espada, que fins la passada campanya va jugar al Nàstic de Tarragona. Dani Cancela i Rufino completen el grup de jugadors espanyols al club de Hong Kong.

Cristian Gómez: "És important posar-se a to durant l’‘stage"

Cristian Gómez, una de les noves incorporacions del Lleida Esportiu, va assenyalar que "l’important durant aquests dies a l’stage de pretemporada és posar-se a to, treballar al màxim i anar pujant de nivell". El centrecampista va afegir que la temperatura de què estan gaudint a la Val d’Aran beneficia a l’hora de fer els entrenaments. "Amb la calor de Lleida s’agraeix poder-se entrenar amb temperatures molt més suaus. Encara que estem separats de les famílies, estem en un gran entorn i treballem a gust."

Comparteix

Altres notícies del dia