MONITORITZACIÓ

Tel: +34 973 220 149
Afrucat C/ Corregidor Escofet, 64 · 25005 LLEIDA · Tel: +34 973 220 149

MONITORITZACIÓ

Informacions

Monitorització de la producció i dels mercats tant en l’àmbit català com en l’europeu.

Des d’abans de la floració i fins a l’expedició del fruit aportem informació detallada de les dades qualitatives (quallat, caigudes, qualitat pre i postcollita,...) i quantitatives rellevants i de les incidències climàtiques (gelades, pedregades, ventades,...) que hagin pogut afectar. Recopilació, processament i distribució setmanal de la informació del mercat.

 

Informe setmanal de campanya:

Recull de les principals dades de mercat de la setmana, bàsicament preus a llotges, mercats majoristes i supermercats nacionals i estrangers, a més de previsió metereològica.

 

Preus setmanals

Resum dels preus fets la setmana anterior de les diferents confeccions i qualitats.

 

Existències en fred mensuals

Afrucat elabora les dades per a Catalunya dels volums de pomes i peres per grups varietals disponibles a les cambres de fred.

 

Infolineal

Servei amb informació detallada dels lineals dels punts de venda de fruites.L'infolineal és quinzenal d'abril a octubre, i mensual la resta de l'any. Aquest informe recull les dades obtingudes de la visita a uns 14 establiments: espècie, varietat, categoria, calibre, format de venda i preu. Els productes informats són: poma, pera, préssec, nectarina, cirera, pruna i albercoc.

 

← Tornar
© Afrucat · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Afrucat C/ Corregidor Escofet, 64 · 25005 LLEIDA · Tel: +34 973 220 149