⏯️ Bars i restaurants comencen a rebre la cervesa i l’aigua de Mahou San Miguel

REDACCIÓ
25-05-2020
  • ⏯️ Bars i restaurants comencen a rebre la cervesa i l’aigua de Mahou San Miguel

Un cop superada la Fase 0 de la desescalada en totes les províncies espanyoles, els bars i restaurants comencen, a poc a poc, a aixecar les seves persianes i a rebre l’aportació extraordinària de cervesa i aigua mineral natural de Mahou San Miguel a través de #SOMOSFAMILIA, iniciativa protagonitzada per les seves quatre icòniques marques.

Els primers a rebre aquesta ajuda addicional de producte han estat els hostalers d'aquelles zones que ja havien passat a la Fase 1 (entre ells, els establiments lleidatans). Dels que van decidir obrir, el 56% ja el té disponible en els seus establiments i, partir d'aquesta setmana, els bars i restaurants ubicats a Madrid, Barcelona i les capitals de província de Castella i Lleó, també podran començar a rebre-ho.

Es tracta d'un enviament molt especial coordinat a través dels concessionaris i els distribuïdors habituals de Mahou San Miguel a cada zona i per al qual s'ha posat en marxa un operatiu de més de 3.000 vehicles entre camions i furgonetes de repartiment. Un gran desplegament tècnic i humà gràcies al qual es podran fer arribar les caixes addicionals de cervesa i aigua que suposaran per als hostalers una facturació estimada de 75 milions d'euros, com ja va comunicar la Companyia fa unes setmanes.

Amb #SOMOSFAMILIA, Cervezas Alhambra, San Miguel, Mahou i Agua Solán de Cabras, "abandonen els seus plans de 2020 per bolcar tota la seva ajuda i compromís amb el sector hostaler" donant suport, així, als 1,7 milions de persones que viuen directament de l’hostaleria i als més de 300.000 establiments hostalers, segons Hostaleria d'Espanya, que comencen a aixecar els tancaments dels seus negocis davant de la incertesa.

"Durant aquests dies hem assistit a la materialització de l'ajuda que des de les quatre marques ens vam proposar aportar amb l'objectiu de contribuir a la recuperació de l'Hostaleria. Estem posant tota l'ànima en aquests moments tan difícils per donar suport al negoci i ocupació de tantes famílies hostaleres", explica César Hernández, director general de Màrqueting de Mahou San Miguel. Per això, aquestes marques de la família Mahou San Miguel segueixen treballant unides en una acció que no és puntual, sinó que materialitza un compromís de futur per a tot aquest any i amb la qual esperem facilitar la recuperació de l'Hostaleria i les persones que la viuen i la gaudeixen.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?