Impuls per al Centre Sanitari del Solsonès

REDACCIÓ
12-02-2021
  • Impuls per al Centre Sanitari del Solsonès

Partits polítics, en concret, JxCat, Lleida En Comú Podem, PSC, CUP, l’Agrupació d’Electors Independents del Solsonès i el PDeCAT, van firmar ahir un acord pel qual es comprometen a defensar la gestió comarcal del Centre Sanitari del Solsonès, la viabilitat i defensa dels seus treballadors.

El document ratificat constata la importància de comptar amb tots els recursos per poder evitar així desplaçaments, la necessitat d’impulsar una taula de treball durant aquest mandat entre les diferents administracions per definir el model sanitari i demanar al consell (governat per Esquerra) una interlocució constant i fluïda amb els representants dels treballadors.

També incideix en la compareixença dels treballadors al Parlament després del 14 de febrer per explicar-ne la situació i dona el seu total suport a les peticions del personal per a l’equiparació salarial amb la resta de professionals sanitaris de Catalunya. A més, insta el Centre, el consell i Salut que es facin les gestions per al pagament de complements salarials dels últims anys que el personal reclama fa temps.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?